Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Die fouten worden op dit niveau afgestraft'

17 februari 2023 01:37

In gesprek met ESPN gaf Luuk de Jong aan te balen na de wedstrijd tegen Sevilla. "We begonnen nog heel goed aan de wedstrijd", aldus De Jong. "We speelden lekker en op een hoog niveau. Op een gegeven moment raakten we de controle kwijt en werd het slordiger. Op dit niveau wordt dat dan afgestraft."

PSV kwam vervolgens slecht uit de kleedkamer voor de tweede helft. "Zij scoren dan snel twee goals en dat is een heel klote stand", zo gaf hij aan. "Je weet dan dat je een doelpunt móet maken, want 3-0 goed maken gaat heel moeilijk worden."

Gevraagd werd hoe het kwam dat PSV na de eerste tegentreffer weer instortte. "In de rust spraken we af dat we compacter moesten spelen en het goede gevoel terug moesten krijgen", zei hij daarover. "We moesten onze momenten zoeken om druk te zetten, maar daar speelden zij makkelijker doorheen. Zij stonden ook beter in de tweede helft en dat kwam ook door die omzettingen die ze maakten. Wij waren het helemaal kwijt en daardoor scoren zij twee keer. Dat mag niet gebeuren."
Discussieer mee op de forums


Tags

jong compacter espn instortte sevilla slordiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi