Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'De fouten die je maakt waren heel slecht'

17 februari 2023 01:43

Voor Ruud van Nistelrooij had de wedstrijd tegen Sevilla twee gezichten. "Het niveau dat je haalde in de eerste helft was top, maar de fouten die je maakt waardoor je de goals weggeeft was heel slecht", aldus Van Nistelrooij. "Dat verschil was veel te groot en daarmee doen we onszelf te kort. Dat is het pijnlijke van deze avond."

Volgens de trainer werden aan de bal de verkeerde keuzes gemaakt. "Als je die eerste goal ziet, dat was een kwestie van uitverdedigen en die bal wegwerken. Daar hadden we drie keer de kans voor en dan moet ie weg", zo gaf hij aan. "Je kan niet op zo'n manier drie keer balverlies lijden en een goal tegen krijgen."

In de rust was er nog niets aan de hand. "Maar dan krijg je een snelle ingooi en een voorzet met een een-tegen-een situatie in de zestien. Die moet je dan natuurlijk dekken", zei hij daarover. "Het was een wereldgoal en dan wordt het wel heel lastig."




Tags

nistelrooij balverlies dekken gezichten ingooi kwestie sevilla uitverdedigen weggeeft wegwerken wereldgoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage