Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV hoopt in Utrecht het goede gevoel weer terug te krijgen

17 februari 2023 18:02

Zondagmiddag komt PSV alweer in actie. In de Eredivisie staat de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. De ploeg uit de Domstad kent een wisselvallig seizoen. In de winterstop werd bovendien Henk Fraser ontslagen nadat hij op de training een speler bij de keel had gegrepen.

De wedstrijd van zondag wordt al de 53ste keer dat beide teams voor de Eredivisie tegenover elkaar staan in de Eredivisie. PSV wist tot nu toe 25 keer te winnen, speelde 17 keer gelijk en verloor 10 keer. De grootste zege is 1-7 en dat lukte in de seizoenen 1989/1990 en 2017/2018.

Voor FC Utrecht-aanvoerder Nick Viergever wordt het een weerzien met zijn oude club, aangezien de verdediger van 2018 tot 2021 voor PSV speelde. Viergever kwam toen tot 104 officiële wedstrijden. Ook Bart Ramselaar speelde drie seizoenen voor PSV, maar hij zal vanwege een knieblessure niet in actie kunnen komen.




Tags

utrecht eredivisie viergever fraser keel ramselaar weerzien wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage