Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV halveert per direct capaciteit van uitvak

21 februari 2023 14:37 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV halveert per direct capaciteit van uitvak; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat per direct de capaciteit van het uitvak van het Philips Stadion wordt gehalveerd. Uit een uitgebreid onderzoek van een onafhankelijke partij en de BAM is gebleken dat het uitvak in de toekomst potentieel beschadigd zou kunnen worden. Om die reden zullen er extra aanpassingen aan het uitvak worden gedaan zodat alles kan worden uitgesloten en wordt per direct voor een tijdelijke oplossing gekozen met een capaciteitsbeperking.

Sevilla komt donderdag al met een beperkt aantal fans, waardoor dit geen problemen geeft. FC Twente heeft voor de wedstrijd van komend weekend echter meer kaarten verkocht, waardoor zij niet iedereen kunnen meenemen. PSV heeft de KNVB, de UEFA en de gemeente Eindhoven al geïnformeerd en zij hebben begrip voor de gemaakte keuzes.

Meer op PSV.nl
Tags

uitvak capaciteit halveert bam capaciteitsbeperking gehalveerd gemaakte gemeente knvb potentieel sevilla twente uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ook hierin gaan we achteruit
+1/-3

1 jaar geleden
Amateurisme viert hoogtij. Op alle v(l)akken
+1/-3

1 jaar geleden
Symptomatisch voor de staat van onze club. Het staat aan alle kanten op instorten.
+1/-3

1 jaar geleden
Goed dat het wordt aangepakt voordat de boel instort. Kan niet over ieder stadion gezegd worden. Verwacht wel dat dergelijke inspecties sowieso al periodiek uitgevoerd werden en niet alleen nu nadat het ergens anders al mis ging.
+1/-0

1 jaar geleden
FC Twente had inderdaad maar 2/3 van het volledige uitvak, waar ze ook nog een aantal gedeeltes hadden waar ze niet mochten staan.
Ik vond het wel raar dat het tweede gedeelte (aan de Noordtribune kant) wel vol zat.
Zo waren er volgens mij nog steeds 1200 man in dat vak.
Dus, hoezo gehalveerd???
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern brobbey chuba doeki espn feyenoord gerets koki oost oranje pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner