Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV halveert per direct capaciteit van uitvak

21 februari 2023 14:37 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV halveert per direct capaciteit van uitvak; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat per direct de capaciteit van het uitvak van het Philips Stadion wordt gehalveerd. Uit een uitgebreid onderzoek van een onafhankelijke partij en de BAM is gebleken dat het uitvak in de toekomst potentieel beschadigd zou kunnen worden. Om die reden zullen er extra aanpassingen aan het uitvak worden gedaan zodat alles kan worden uitgesloten en wordt per direct voor een tijdelijke oplossing gekozen met een capaciteitsbeperking.

Sevilla komt donderdag al met een beperkt aantal fans, waardoor dit geen problemen geeft. FC Twente heeft voor de wedstrijd van komend weekend echter meer kaarten verkocht, waardoor zij niet iedereen kunnen meenemen. PSV heeft de KNVB, de UEFA en de gemeente Eindhoven al geïnformeerd en zij hebben begrip voor de gemaakte keuzes.

Meer op PSV.nl
Tags

uitvak capaciteit halveert bam capaciteitsbeperking gehalveerd gemaakte gemeente knvb potentieel sevilla twente uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Ook hierin gaan we achteruit
+1/-3

5 weken geleden
Amateurisme viert hoogtij. Op alle v(l)akken
+1/-3

5 weken geleden
Symptomatisch voor de staat van onze club. Het staat aan alle kanten op instorten.
+1/-3

5 weken geleden
Goed dat het wordt aangepakt voordat de boel instort. Kan niet over ieder stadion gezegd worden. Verwacht wel dat dergelijke inspecties sowieso al periodiek uitgevoerd werden en niet alleen nu nadat het ergens anders al mis ging.
+1/-0

4 weken geleden
FC Twente had inderdaad maar 2/3 van het volledige uitvak, waar ze ook nog een aantal gedeeltes hadden waar ze niet mochten staan.
Ik vond het wel raar dat het tweede gedeelte (aan de Noordtribune kant) wel vol zat.
Zo waren er volgens mij nog steeds 1200 man in dat vak.
Dus, hoezo gehalveerd???
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.800 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

babadi bakayoko basarnhem benitez cambuur crockett etappe fabio feyenoord ghazi groningen guti heitinga james jong obispo oost ramalho ruben sangare silva slot teze til titel var veerman vitesse walter xavi