Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Helaas viel de tweede goal te laat'

23 februari 2023 23:19

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij teleurgesteld over de uitschakeling van PSV. "Helaas viel de tweede goal te laat om nog een echt slotoffensief te krijgen. Er was nog wel een halve kans om die derde te maken, maar dat viel iets te laat", aldus Van Nistelrooij. "Natuurlijk hadden we het liefst de eerste in de eerste helft al gemaakt. Dat was ook de intentie, maar dat lukte niet. We zijn niet gevaarlijk geweest en dat was absoluut wel de intentie."

De trainer vond het spel in de tweede helft beter. "Aan de bal was het ook zeker beter. We stonden iets anders in de opbouw waardoor we iets hoger op het veld kwamen", zo gaf hij aan. "Vanaf de zestigste minuut kwamen we in de volgende fase en kwamen er twee wissels. We wisten dat we kansen zouden krijgen en we gaven weinig weg, maar de tweede viel wat laat."

Over het aantal minuten blessuretijd had Van Nistelrooij geen goed woord. "De ene keer wordt er negen minuten gegeven, de andere keer twee of vier. Ik begrijp niet waar het op gebaseerd wordt", zei hij daarover. "De scheidsrechter gaf na het incident met die 'supporter' aan dat er nog tijd bij zou komen, maar floot vervolgens gelijk af. Daarom waren die protesten."

Van Nistelrooij was ook woedend op degene die het veld op kwam en Sevilla-doelman Marko Dmitrović aanviel. "Spelers kunnen niet aangevallen worden door een 'supporter'. Ondenkbaar", reageerde hij daarop.
Tags

nistelrooij aangevallen aanviel dmitrovic espn marko ondenkbaar opbouw sevilla zestigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aert babadi bakayoko basarnhem benitez evenepoel fabio feyenoord ghazi guti jong knvb koers laporte obispo oost ramalho ruben rvv sangare silva slot teze til titel var veerman vitesse walter xavi