Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko: 'In de eerste helft maakten we de kansen niet af'

24 februari 2023 00:45

In gesprek met ESPN gaf Johan Bakayoko aan teleurgesteld, maar ook tevreden te zijn na de wedstrijd tegen Sevilla. "We hebben kunnen tonen wat wij zijn en hoe wij kunnen spelen. We hebben wilskracht getoond. Dat moesten we in de tweede helft van de vorige wedstrijd al doen en hebben we vandaag recht gezet", aldus Bakayoko. "We kunnen trots zijn, maar ook teleurgesteld dat we zijn uitgeschakeld."

PSV werd met name in de slotfase pas gevaarlijk. "We speelden in de eerste helft wel goed en creëerden kansen, maar die maakten we niet af", zo gaf hij aan. "In de tweede helft maken we ze wel af en dat maakte het verschil."

Gevraagd werd aan de aanvaller waarom het in de eerste helft nog niet lukte. "Zij speelden heel compact. Zij verwachtten ons en speelden heel sluw. Door onze wilskracht maakten wij het verschil aan het einde", zei hij daarover. "Dat kun je niet negentig minuten doen. Een wedstrijd duurt negentig minuten. Dan moet je eerst investeren en dan aan het einde het resultaat pakken."

Bakayoko was het eens met de opmerking dat het vooral in de uitwedstrijd mis was gegaan. "Daar maken we individuele fouten en dat mag niet gebeuren op ons niveau", reageerde hij daarop. "Het is gebeurd. Nu moeten we weer rechtop en op naar de volgende."
Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko wilskracht compact creeerden espn rechtop sevilla sluw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aert babadi bakayoko basarnhem benitez evenepoel fabio feyenoord ghazi guti jong knvb koers laporte obispo oost ramalho ruben rvv sangare silva slot teze til titel var veerman vitesse walter xavi