Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw topper voor PSV in het Philips Stadion

25 februari 2023 01:04

Voor PSV wacht zondag wederom een topaffiche als de thuiswedstrijd tegen FC Twente op het programma staat. De Tukkers staan in de Eredivisie op een vijfde plaats met drie punten minder dan PSV. De laatste weken loopt het echter moeizaam bij FC Twente en heeft het de ploeg vooral buitenshuis moeite om tot winst te komen. De laatste uitoverwinning is inmiddels al meer dan vier maanden geleden.

De wedstrijd van zondag wordt de 56ste keer dat beide teams voor de Eredivisie tegenover elkaar staan in het Philips Stadion. Tot nu toe wist PSV 33 keer te winnen, speelde het 18 keer gelijk en verloor slechts 4 keer. In het seizoen 1979/1980 werd met 7-1 de grootste overwinning behaald.

De wedstrijd van zondag wordt voor beide kanten weer een weerzien met oude bekenden. Met Lars Unnerstall, Joshua Brenet, Mathias Kjølø, Przemyslaw Tyton en Michal Sadílek heeft Twente een hoop spelers met een verleden bij PSV, terwijl Joël Drommel en Luuk de Jong juist eerder voor FC Twente speelden.




Discussieer mee op de forums


Tags

twente eredivisie topper bekenden brenet drommel jong przemyslaw sadilek topaffiche tyton unnerstall weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage