Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Johan Bakayoko verlengt contract bij PSV

27 februari 2023 19:37 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Johan Bakayoko verlengt contract bij PSV</b>; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële kanalen dat het contract van Johan Bakayoko is opengebroken en verlengd. De talentvolle aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2026. Zijn oude contract zou een jaar eerder aflopen. De 19-jarige Belg behoort sinds dit seizoen tot de A-selectie. Sinds de winterstop komt hij veel vaker in actie en heeft hij zich met twee doelpunten en drie assists in zijn laatste zes competitieduels nadrukkelijk laten zien.

Sinds 2019 staat Bakayoko onder contract bij PSV toen hij de overstap maakte van RSC Anderlecht. Voor Jong PSV heeft hij al 57 duels in de Keuken Kampioen Divisie op zijn naam staan en inmiddels speelde hij ook al 24 officiële duels in het eerste elftal. Afgelopen transferperiode was Paris Saint-Germain nog concreet in beeld, maar was een transfer voor PSV onbespreekbaar.

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko anderlecht competitieduels jong rsc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Fantastisch nieuws, goed gedaan PSV.
+3/-0

1 jaar geleden
Sinds dat verhaal van PSG is die alleen maar beter (rendement) gaan spelen. Goed nieuws
+2/-0

1 jaar geleden
Goed nieuws. Al vind ik hem dit seizoen niet goed genoeg voor basis, talent heeft ie. Tegen Twente puike voorzetten.
+1/-0

1 jaar geleden
Goed voor PSV en voor hem, er valt nog best wat op aan te merken maar er zit zeker potentie in! Hij is pas 19, en in een seizoen waarin we toch geen kampioen worden kun je beter dit soort jongens opstellen dan spelers huren. Tenzij je een goede koopoptie bedingt, maar daar is PSV niet zo goed in, huurlingen houden plekken bezet van jeugdspelers die anders wel meer waard worden en wat opleveren.
Bakayoko is een nieuwe groeibriljant.
+3/-0

1 jaar geleden
Een héél goede zaak. Hij wordt met de week zichtbaar beter, steeds iets meer gecontroleerd aan de bal, steeds iets meer overzicht. Had niet verwacht dat zijn grafiek zo snel weer zou doorstijgen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het is voor hem ook een voordeel dat Fabio Silva nu op links staat en dat die bij de bal op rechts ook de 16 in komt. Dan is er op beide zijkanten gevaar en beweging, en zijn er vaak twee koppers in de 16. En dan komen de kwaliteiet van Simons er ook beter uit.
Tegen Twente voor het eerst sinds tijden weer een leuk PSV gezien.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja, zondag was een interessante wedstrijd, waar PSV weer wat dynamiek liet zien, Twente was graag bereid hier aan mee te helpen.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage