Transparent
Inloggen
Sluiten

'ADO Den Haag spaart spelers tegen PSV met oog op competitie'

2 maart 2023 11:29

PSV lijkt donderdagavond niet tegenover de basisploeg van ADO Den Haag te staan. Dick Advocaat gaf woensdag op de persconferentie aan dat hij met oog op de competitie spelers wil gaan spelen. "Ik moet eerlijk zijn dat ik dit waarschijnlijk ga doen", aldus Advocaat, opgetekend door ESPN. "De competitie en de derde periode is te belangrijk. Ik kan niet te veel risico nemen."

Spits Thomas Verheydt bevestigde dat de spelersgroep ook op de hoogte is van de plannen. "Dat heeft hij ook tegen ons gezegd ja", zo gaf hij aan. "We spelen maandag weer voor de competitie en omdat we zondag niet hebben gewonnen, zit er best wel druk op. Dat dit dan bij hem speelt is wel logisch, maar deze mooie wedstrijd komt er ook tussendoor."




Tags

ado advocaat spaart basisploeg espn verheydt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage