Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko Talent van de Maand in Eredivisie

3 maart 2023 18:53 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko Talent van de Maand in Eredivisie; image source: Pro Shots

De Eredivisie CV heeft bekend gemaakt dat Johan Bakayoko is uitgeroepen tot Talent van de Maand in de Eredivisie. Op basis van statistieken van StatsPerform en stemmen tijdens de Man of the Match-verkiezingen bleek de aanvaller van PSV de beste in februari van spelers tot 21 jaar. Bakayoko kwam afgelopen maand tot twee goals en twee assists. Over alle spelers eindigde hij afgelopen maand op een derde plaats.

Logischerwijs staat Bakayoko ook in het Elftal van de Maand. Daarin is hij niet de enige PSV'er, want ook Xavi Simons en Joey Veerman hebben een plaatsje gekregen.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko eredivisie joey match plaatsje simons statsperform veerman verkiezingen xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dik verdiend, gaat steeds beter draaien.
+2/-0

1 jaar geleden
Mooi. Beetje een boost van de PSG interesse.

Het lastige met talent is dat je ze echt een kans moet geven. Bakayoko draaide echt niet zo lekker in zijn eerste wedstrijden en er was al best veel kritiek. Begrijpelijk, bij PSV moet je presteren, maar als we echt in jeugd geloven dan moeten ze ook echt kansen krijgen. En dan spelen ze af en toe minder. Of... of we moeten verhuren en dat ze elders kansen krijgen, zoals Mauro, Sambo etc. Maar het echte talent moet gewoon door naar PSV 1, daar worden ze ook echt snel beter meer dan bij een Sparta. Mits goed genoeg natuurlijk zoals Malen, Bergwijn, Ihataren (ja), Madueke, Memphis, Duiven (hoop).

Ik vind het ontwikkelen van talent echt wel gaaf en ook goed voor PSV op langer termijn. Blijven investeren.

O en als er dan genoeg kansen zijn geweest en het blijkt net niet goed genoeg (bijvoorbeeld Teze) dan is het ook gewoon prima om die jongens te verkopen.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik had zwaar mijn twijfels over deze jongen. Maar langzamerhand begin ik te twijfelen aan mijn twijfel.
+3/-0

1 jaar geleden
Talent spat er vanaf dag een vanaf. Goede speler had wat aanpassingen nodig. Grote stap van Jupiler League naar de eredivisie. Kwam in de eerste maanden vooral power te kort om zijn acties te kunnen maken tegen volwassen spelers. Het feit dat hij zijn fysiek zo snel heeft verbeterd geeft aan hoe goed dit talent bezig is en investeert in het beter worden. Goed gedaan en ga zo verder.
+2/-0

PSV is heel goed omgegaan met het brengen van Baka.
Het vertrekken van Madu heeft voor de versnelling in zijn ontwikkeling gezorgt, de nodige boost gegeven en ik denk dat de profesionele instelling van Xavi er ook mee te maken kan hebben.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage