Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho: 'We hadden het onszelf een stuk makkelijker kunnen maken'

5 maart 2023 16:39

In gesprek met ESPN keek André Ramalho met een redelijk gevoel terug op de wedstrijd tegen RKC. "Het was een zware wedstrijd. We hadden het onszelf een stuk makkelijker kunnen maken als we al die kansen hadden afgemaakt", aldus Ramalho. "Het lukt alleen niet iedere wedstrijd om vaker te scoren. Ik heb in mijn loopbaan geleerd dat 1-0 soms goed genoeg is en dat was nu ook het geval. We hebben er alleen wel hard voor moeten strijden. Uiteindelijk hebben we het belangrijkste en dat zijn de drie punten."

Gevraagd werd aan de verdediger waarom het verschil tussen beide helften zo groot was. "We wisten dat zij zouden gaan komen omdat ze op achterstand stonden en niets te verliezen hadden. Aan het begin van de tweede helft hadden we aan de bal ook niet het geduld die we voor rust wel hadden", zo gaf hij aan. "We waren te gehaast op zoek naar de tweede goal, verloren de bal en moesten vervolgens weer terug. Daar hadden we slimmer moeten zijn, maar uiteindelijk is het belangrijkste dat je wint en dat is gelukt."

Dat PSV de nul hield zorgde voor extra tevredenheid bij Ramalho. "Als verdediger is het altijd het doel om te zorgen dat je geen doelpunt tegen krijgt en dat is nu gelukt", zei hij daarover. "Dat was ook alleen maar mogelijk dankzij het hele team. We hebben gevochten en gestreden. Complimenten aan iedereen."
Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho espn gehaast helften rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aert babadi bakayoko basarnhem benitez evenepoel fabio feyenoord ghazi guti jong knvb koers laporte obispo oost ramalho ruben rvv sangare silva slot teze til titel var veerman vitesse walter xavi