Jong PSV in eigen huis onderuit tegen NAC Breda

6 maart 2023 21:49

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen NAC Breda; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond onderuit gegaan in de Keuken Kampioen Divisie. De thuiswedstrijd tegen promotiekandidaat NAC Breda eindigde in een 1-2 nederlaag. De ploeg van Adil Ramzi kende een uitstekende eerste helft met meerdere opgelegde kansen, waarbij alleen Fedde Leysen tot scoren kwam. Na rust zakte de ploeg ver terug en ging het alsnog onderuit, waarbij een doelpunt van NAC ook nog werd afgekeurd.

Aan de zijde van Jong PSV was er wel een debutant. Spits Jesper Uneken kwam als invaller binnen de lijnen en maakte zijn eerste minuten in het betaald voetbal.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Comenencia (85' Arts), Seelt, Leysen, Jimenez, Saibari, Nassoh, Tielemans, Sealy (73' Uneken), Colyn (73' Geerts), Babadi (46' Priske Flyger)

jong nac leysen uneken arts babadi colyn comenencia fedde flyger geerts jesper jimenez nassoh peersman priske ramzi saibari sealy seelt tielemans

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ondanks Saibari niet kunnen winnen ? Hoe is het mogelijk.

Even kijkend naar de andere wedstrijden, Ado verliest ruim van Heracles. Zouden ze nu spijt hebben van het opstellen van een B team? Zeker als je zag hoeveel moeite wij al hadden met RKC.
+1/-0

Net terug van een koude en natte Herdgang. De eerste helft had PSV ruim moeten voorstaan waar Saibari voor een leeg doel de bal naast glijdt. De 2e helft begint NAC feller wat al snel de gelijkmaker oplevert. Verder weinig kansen aan beide kanten tot dat een Zondagsschot van Martina binnenzeild. Daarna mist Saibari nog een giga kans waar hij de keeper al voorbij is en er in slaagt de bal naast te schuiven. Een gelijkspel zou meer terecht zijn geweest maar zoals zo vaak met JPSV lukt het weer net niet. En Saibari maakt ook het verschil niet.Misschien dat het met van Duiven anders was gelopen.
+2/-0

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage