Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruime nederlaag voor Jong PSV in Helmond

10 maart 2023 21:52
Foto: Pro Shots

Ruime nederlaag voor Jong PSV in Helmond; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond hard onderuit gegaan op bezoek bij Helmond Sport. De uitwedstrijd tegen de provinciegenoot eindigde in een 3-0 nederlaag. De ploeg van Adil Ramzi had lange tijd het beste van het spel, maar werd in de tegenaanval steeds geklopt door een veel effectievere thuisploeg. Zelfs na de derde tegentreffer volgden nog een paar goede mogelijkheden, maar de afwerking van Jong PSV was veel te slordig.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Arts, Comenencia, Leysen, Jimenez (78' Dams), Colyn (58' Geerts), Nassoh (82' Doudah), Tielemans, Sealy (58' Priske Flyger), Van Duiven (78' Bougafer), Babadi




Tags

jong helmond afwerking arts babadi bougafer colyn comenencia dams doudah duiven effectievere flyger geerts geklopt jimenez leysen nassoh priske provinciegenoot ramzi schiks sealy tegenaanval tielemans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dieptepunt voor JPSV. Tegen een van de minst scorende clubs 3 doelpunten tegen krijgen. Vergelijkbaar met Cambuur-PSV1. Beschamend. JPSV zal maandag tegen Jong Utreg ook wel weer verliezen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Enige dat telt is dat er weer spelers doorstromen naar de A-selectie, niet of ze nu eerste, tweede of twintigste worden in de KKD. En met Babadi en Van Duiven staan er weer twee toptalenten klaar om door te kunnen stoten naar de A-selectie. Net zoals Van de Blaak ook buitencategorie is. Hopelijk is hij snel verlost van zijn blessureproblemen, zodat hij de benodigde stappen kan gaan zetten.

In 2017/18 werd Jong Ajax kampioen, terwijl Jong PSV vijfde eindigde. Welke club had het uiteindelijk het beste voor elkaar? Die titel voor ze was leuk, maar er zijn amper spelers gekomen die door konden stromen naar het eerste van Ajax. Als je dan kijkt wat er vanuit PSV is doorgestroomd van de ploeg van Jong PSV van dat seizoen... Dan kies ik toch echt voor Jong PSV. Spelers opleiden is het enige waar het om gaat.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het gaat er ook niet om op welke plek JPSV staat maar wel om het winnen van wedstrijden tegen de zogenaamd mindere clubs.Van Duiven vind ik het voorbeeld van een speler met een goede (winnaars) mentaliteit. Babadi kan heel goed voetballen maar daar win je geen Wedstrijden mee. Het is bij JPSV vaak te slap iets wat je bij PSV1 ook regelmatig ziet. Kwestie van Mentaliteit.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het gaat om het opleiden van individuele spelers
+2/-0

1 jaar geleden
Dit soort wedstrijden zitten ertussen.Jonge talenten zijn grillig.Jong PSV is daarom een fantastisch elftal om door te ontwikkelingen en stabiel te worden in prestaties.In dat kader als de sodemieter Ruben van bommel bij MVV terughalen.10 goals en 3 assists in 14 wedstrijden, 18 jaar en nog geen prof contract.De zoon van heeft 7 jaar in de jeugdopleiding van PSV gevoetbald en maakt grote stappen.Geef hem een contract en een vervolg bij Jong PSV om zich door te ontwikkelen naar het 1e elftal van PSV.
+2/-0

 
En dan Babadi op de bank zetten, een van de grootste talenten uit de opleiding?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dat je Babadi al op die positie hebt mag geen excuus zijn vind ik,buiten dat beide ook op andere posities uit de voeten kunnen maakt concurrentie je sterker.
Ook is hij nu nagenoeg gratis op te halen en haal je iemand die het elftal sterker maakt,toekomstperspectief heeft en al een aardige financiele waarde vertegenwoordigt.
Ik hoop dat Psv zich niet te groot voelt.
+1/-0

 
Natuurlijk moet dat een heel belangrijke reden zijn om een speler wel/niet te halen. Wat hierboven door een ander ook al wordt gezegd: sommigen lijken te vergeten dat Jong PSV een opleidingsteam is. Het is zaak dat de grootste talenten zo veel mogelijk minuten op hun eigen positie kunnen maken. Nu dan opeens een speler erbij gaan halen voor dezelfde positie zou helemaal nergens op slaan. Of hij moet achter Babadi op de bank willen gaan zitten natuurlijk. Maar om daar nu geld voor uit te gaan geven...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Gisteren in de 2e helft ging Van Bommel op negen spelen en ook Babadi kan zich meer all-round gaan profileren,daar wordt een speler niet ineens minder van maar eerder het tegenovergestelde.
En de kracht van het collectief zal ook toenemen,ik zou het toejuichen en hoop dat Stewart er ook open voor staat.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
JPSV is idd een team in ontwikkeling maar dat betekend toch niet dat ze door de ondergrens moeten zakken. Een redelijk niveau moet je als jong talent altijd halen en dat betekend zeker niet met 3-0 verliezen van Helmond.
+1/-0

Bij het telkens uitproberen van kunnen dit soort verliezen voor komen, vooral als je geen individuele toptalenten op het veld hebt staan die de boel kan inspireren tot redelijke hoogten.
+1/-0

1 jaar geleden
Het was enigszins een puzzelopstelling. Dat Gimenez op linksback geen gelukkige combi was, is een understatement. En Leysen is gewoon niet goed genoeg. Ook niet voor dit niveau.

Het enige waar ik gisteren van kon genieten was de drang van Van Duiven. Altijd blijven gaan. En Babadi had een paar leuke acties, maar hij kan die acties vooralsnog nooit een goed vervolg geven. Toch cruciaal, lijkt me zo.
+1/-0

1 jaar geleden
Zolang je ervan leert vind ik fouten maken in jong(!) psv geen probleem.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage