Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'Die mentaliteit moet echt veranderd gaan worden'

19 maart 2023 22:11

Xavi Simons gaf in gesprek met ESPN aan dat de wedstrijd tegen Vitesse hem echt dwars zit. "We scoren die 1-0 en denken dan dat het wel goed gaat komen", aldus Simons. "Dit kan gewoon niet. Die mentaliteit moet echt veranderd gaan worden."

Gevraagd werd aan de middenvelder of PSV nu definitief is afgehaakt in de titelrace. "Daar moeten we de focus helemaal niet opzetten. We moeten met onszelf bezig zijn", zo gaf hij aan. "Er komen nog acht wedstrijden aan en daarin moet je gewoon honderd procent geven. Je moet er voor vechten en dan kun je niet zulke punten weggeven. Dat gevoel heb ik en dat heeft denk ik iedereen."

Simons was het wel eens met de opmerking dat dit voor PSV een gemiste kans was. "Maar ik weet niet wat ik er nog verder over moet zeggen. Dit zit me gewoon dwars", zei hij daarover.
Tags

simons xavi afgehaakt espn vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi