Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Na de voorsprong werd het passief'

19 maart 2023 22:19

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij niet te spreken over het spel van zijn ploeg. "We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen voor. Dan wil je dat het team er extra energie door krijgt en doordrukt, maar dat bleef uit", aldus Van Nistelrooij. "Het werd een beetje rondspelen, het was heel passief. Je moet dan gewoon doorpakken. Je moet meer bewegen en de bal sneller laten gaan. Dat bleef uit en in de tweede helft hebben we gewoon te weinig laten zien. Dan krijg je een goal tegen die je zelf inleidt. Dan is het uiteindelijk een heel teleurstellende wedstrijd."

Ook na de tegentreffer wist PSV amper gevaarlijk te worden. "Daar hadden we inderdaad moeite mee", zo gaf hij aan. "In het laatste kwartier ga je met drie man achterop spelen en krijg je een beetje een overwicht. Maar die kans van Luuk uit de corner was de grootste kans. Uit het spel hebben we helemaal niets gecreëerd in de tweede helft en dat is zeer teleurstellend."

Gevraagd werd aan Van Nistelrooij of deze wedstrijd tekenend was voor het seizoen dat PSV heeft. "Een hele wedstrijd goed spelen is waar je naar toe moet en dat lukt nu nog niet. Dat is teleurstellend", zei hij daarover. "Nu is er een interlandbreak en maak je de tussenstand op. Dan moet je kijken hoe je daarna doorgaat."




Tags

nistelrooij passief doordrukt espn inleidt rondspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje