Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons weer Speler van de Maand in Eredivisie

30 maart 2023 11:40
Foto: Pro Shots

Xavi Simons weer Speler van de Maand in Eredivisie; image source: Pro Shots

Xavi Simons is voor de tweede keer dit seizoen uitgeroepen tot Speler van de Maand van de Eredivisie. De Eredivisie CV maakt dit zelf iedere eerste vrijdag van de maand pas bekend, maar het is al uitgelekt dat vrijdagmiddag in FIFA 23 een Player of the Month-kaart zal verschijnen van de middenvelder van PSV. In augustus was Simons ook al de beste van de Eredivisie, terwijl hij in januari werd verkozen tot Talent van de Maand.

Spelers die zijn verkozen tot Speler van de Maand kunnen in dezelfde maand ook niet de prijs voor Talent van de Maand ontvangen, ook al komen ze daar qua leeftijd wel voor in aanmerking.

Maandelijks wordt op basis van statistieken van StatsPerform en stemmen van fans bij de KPN Man of the Match verkiezingen bepaald welke speler de beste van de Eredivisie is. Aan het eind van het seizoen wordt op basis van dezelfde statistieken bekend welke speler wordt uitgeroepen tot Eredivisie Speler van het Jaar.




Tags

eredivisie simons xavi fifa kpn match month statsperform verkiezingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Harde werker, ras voetballer en vriendelijke lach en karakter, nu al een voorbeeld voor velen. Gefeliciteerd jongen :)
+2/-0

1 jaar geleden
Ik hem het allemaal. Hij is goed bezig. Maar hierdoor speelt hij zich enorm in de kijker met de kans dat hij eind van het seizoen weg is. Dat zou ik doodzonde vinden.
+1/-0

1 jaar geleden
En volgend jaar niet meer bij ons clippie vanwegen wanbeleid RVC
+1/-0

1 jaar geleden
Ons enige lichtpuntje ......
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage