Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Dit was een ouderwets PSV'

1 april 2023 22:57

Joey Veerman keek met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen NEC. "Dit hebben we al een tijdje niet gezien. We waren heel comfortabel aan de bal en hadden een paar goede aanvallen en counters. Dit was een ouderwets PSV", aldus Veerman in gesprek met ESPN. "Vandaag werkte het ook heel goed met Érick Gutiérrez. Ik kon daardoor wat meer vooruit en daar hou ik wel van."

Gevraagd werd aan de middenvelder of er bij PSV een bepaalde uitvrees was. "Als je kijkt naar de wedstrijd tegen RKC hadden we het ook gewoon onder controle. Als je dan niet met een grote voorsprong voor staat, wordt het toch penibel bij ons", zo gaf hij aan. "Nu hadden we die grote voorsprong wel en was het zelfvertrouwen goed. Dan komen we niet meer in de problemen."

Veerman blikte ook terug op zijn periode bij Oranje, waar hij vanwege ziekte wegviel. "De dokter zei dat het een buikvirus was. Meteen na het eten gingen Sven Botman en ik naar onze kamer met een beetje buikpijn. Hij begon al snel te kotsen en ik ging er achteraan. Hij ging toen naar zijn eigen kamer. Ik werd rond half twee 's nachts wakker en heb tot half zeven lopen kotsen. Toen ik mijn telefoon opende, zag ik dat de taxi voor Sven al was besteld. Mijn koorts werd gemeten en ik had ook koorts, dus ik ben toen ook met de taxi naar huis gegaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey ouderwets koorts kotsen taxi achteraan besteld botman buikpijn buikvirus counters dokter espn gutierrez nachts oranje penibel rkc uitvrees wakker wegviel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage