Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'Het was een bijzondere dag'

4 april 2023 23:38

Xavi Simons gaf in gesprek met ESPN aan dat hij een speciale dag had beleefd. "Dit was de halve finale. Die wil je alleen maar winnen en naar de finale gaan in De Kuip", aldus Simons. "Ajax of Feyenoord, het gaat een heel mooie wedstrijd worden."

De middenvelder was vol lof over de sfeer in Spakenburg. "Het was heel bijzonder. We wisten het al van te voren. Het is een mooie club met mooie fans die er achter staan. We wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden", zo gaf hij aan. "We moesten gewoon gefocust beginnen en onze kansen pakken. Dan wisten we dat we een grote kans zouden maken."

Simons juichte zelf ook hard toen hij bij de 0-2 de assist gaf. "We gaan naar de finale. We gaan vechten voor de finale en die wil ik ook winnen. PSV wil dat ook", zei hij daarover. "De laatste weken heb ik ook een aantal dingen gehoord over PSV. We zijn een team die voor alles strijdt. We hadden er zin in en dat wilden we laten zien. Het maakt niet uit of het dan Spakenburg is of een andere tegenstander. We moesten gewoon winnen en naar de finale gaan."

De international werd gevraagd of hij meer uitleg kon geven over wat er over PSV was gezegd. "In de afgelopen weken werd gezegd dat we geen team hadden voor de beker en een slap team zijn. Dat was alleen maar motivatie voor ons", legde hij uit. "We gaan gewoon naar de finale en gaan voor de beker."




Tags

simons xavi spakenburg espn feyenoord juichte kuip motivatie slap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte