Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Thijs Slegers gaf mij en alle jongens alle kracht'

4 april 2023 23:44

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij emotioneel toen hij een foto van Thijs Slegers uit zijn binnenzak haalde. "Die heb ik gisteren gekregen bij de uitvaart. Mijn hart brak toen ik zijn vrouw en zijn dochter en zoon zag", aldus Van Nistelrooij. "Ook zijn strijdbaarheid wat ik heb gehoord en hoe sterk zij zijn en zijn familie. Dat gaf me vandaag en alle jongens alle kracht."

De trainer was blij dat PSV had gewonnen van Spakenburg. "Hoe je het wendt of keert, als je in de halve finale staat moet je gewoon naar de finale", zo gaf hij aan. "Je moet gewoon zorgen dat je wint. Als je kijkt hoe de spelers het voorafgaand en tijdens de wedstrijd deden. Dat was gewoon heel professioneel gedaan."

Over het spel was hij niet tevreden. "We hadden een offensief van ze verwacht, maar ze zakten in. Wij waren bij vlagen wat slordig", zei hij daarover. "De kansen van Guus Til in de eerste helft had je moeten maken. Vanuit een spelhervatting scoor je dan die belangrijke eerste en na rust maak je een heel goede goal. Maar dit is gewoon inpakken en op naar de finale."




Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij slegers binnenzak dochter emotioneel espn foto inpakken offensief scoor spakenburg spelhervatting strijdbaarheid til uitvaart vlagen zakten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte