Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen Armando Obispo voorbij vanwege knieblessure

6 april 2023 14:24 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Seizoen Armando Obispo voorbij vanwege knieblessure; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële kanalen dat Armando Obispo dit seizoen niet meer in actie zal komen. De verdediger viel vorige maand tegen Vitesse uit met een knieblessure en is in Londen inmiddels geopereerd. Voor Obispo wacht nu een langdurige revalidatie en hij zal daardoor sowieso dit seizoen niet meer kunnen spelen.

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando londen revalidatie vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik dacht rond de winterstop dat wordt druk op lcv met Boscagli, Gerrit en Obispo. Maar losste zichzelf allemaal op met een langere revalidatie van Boscagli, Gerrit die ook rcv gingen spelen en nu dus Obispo die er uit ligt. Treurig voor hem. Hopelijk betekent langdurig eventueel weer aansluiten bij de eerste training van het nieuwe seizoen.
+2/-0

1 jaar geleden
Sneu voor die jongen. En ik zeg t niet graag want ik zag de potentie en tevens eigen jeugd…. Maar prima als we m niet meer in een psv shirt zien voorlopig.
Teveel rare fratsen en foutjes en t gaat er niet uit. Doorselecteren heet dat geloof ik
+4/-0

1 jaar geleden
Jammer voor Obispo. Ideale 13/14 man. Goed om erbij te hebben. Succes en beterschap gewenst.
+1/-0

1 jaar geleden
Erg jammer voor hem zelf. Toch zie ik nu weer een mee valler voor eventuele titelkansen. Ik weet het, Feyenoord is bijna ongrijpbaar maar tegen Ajax was de eerste verlies partij sinds November, stel dat gaat toch druk geven en in de EL moeten ze straks ook alles geven... Ja ja ik weet het, ik droom te veel maar jongens, 29 April 2007 was ook echt :)
+1/-0

1 jaar geleden
Sterkte met het herstel Armando!
+1/-0

1 jaar geleden
Jammer dat ie een paar blunders maakte waaruit belangrijke! tegengoals vielen (1-0 Groningen uit), verder is hij een prima speler, opbouwend goed met een uitstekende pass en gevaarlijk bij corners. Als ik hem vergelijk met Ramalho is hij zeker niet minder. Vermoed dat ie einde seizoen een overstap gaat maken naar het buitenland.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage