Transparent
Inloggen
Sluiten

'Branco van den Boomen op de radar van PSV'

8 april 2023 06:29 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Branco van den Boomen op de radar van PSV"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat Branco van den Boomen in beeld is bij PSV. Het management van de middenvelder was afgelopen vrijdag op PSV Campus De Herdgang en daar is onder meer gesproken over Van den Boomen. De geboren Eindhovenaar speelt momenteel in Frankrijk voor Toulouse, maar heeft een aflopend contract. Ook andere topclubs uit de Eredivisie en verschillende clubs uit het buitenland hebben interesse in Van den Boomen.

Zelf gaf hij afgelopen maandag bij Ziggo Sport nog aan het wel mooi te vinden als hij voor PSV zou kunnen spelen.

Meer op VI.nl




Tags

boomen branco radar eindhovenaar eredivisie frankrijk herdgang toulouse ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Spandoekscouting heet dat geloof ik šŸ˜‰
+3/-0

1 jaar geleden
Dan gaan ze zich op oost nog meer voelen dan ze al doen.
+3/-0

1 jaar geleden
Ken die jongen eigenlijk niet. Net wat highlights van hem opgezocht en lijkt een speler met inzicht, goeie trap (corners) en ziet snel oplossingen. Eindhovenaar, wil graag naar PSV komen en is transfervrij. Jaartje samen met Veerman in de selectie en dan Veerman voor goed geld verkopen. Zou eindelijk weer eens op goed beleid lijkenā€¦.
+1/-0

1 jaar geleden
Beleid ingegeven door de supporters?
Hopelijk komen de wijze uit het oosten.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Lijkt me inderdaad niet een ontwikkeling die je wil.
En dan na Branco komt er een spandoek met een andere speler?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hoorde dat er volgende week een spandoekactie komt voor Messi
+2/-1

 
1 jaar geleden
Misschien kan Benitz hem wel overhalen.
+1/-1

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Waar gaan we hem neerzetten dan? Volgend seizoen zerrouki nr 6, Branco en Joey de nrs 7 en 8 en Xavi op de 10? Dan met een 4-4-2? Ik zou het toejuichen hooršŸ‘
+1/-0

1 jaar geleden
Doet het erg goed in Frankrijk, guti zal gaan misschien sangare ook. Lekker halen transfervrij. In het slechtste geval heb je een aardige speler als backup. Beste geval de nieuwe veerman met zijn goede passing. Dat hebben we wel nodig in het team.
+2/-0

1 jaar geleden
Lijk me wel een goede vervanger te zijn voor veerman, en veerman over een jaartje goed verkopen!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Allereerst: ieder zijn mening.
Dus ook wij als supportersgroep hebben een mening over het aankoop en huurbeleid van de afgelopen jaren. Middelmatige spelers worden voor veel geld binnengehaald of voor een hoog salaris gehuurd, en vervolgens mislukken ze totaal.
Daar heeft PSV er teveel van gehad. En PSV heeft vaak interesse in spelers die al 1 of 2 seizoenen erg goed presteren bij hun club en dus onbetaalbaar zijn.

Dus wij hebben een doekje gemaakt. Gewoon als grap, maar wel met de mening dat Branco prima bij PSV uit de voeten kan. Vanwege ons spandoek voor Joey Veerman op vak U is het doek op Oost terecht gekomen, om zo toch in beeld te komen. En het duurde niet lang of Rik Elfrink begon er over in zijn tweets.....

Branco is zeker een jongen uit de streek en met een PSV hart. Er gaat ook regelmatig een groepje PSV supporters met de vader van Branco naar wedstrijden van Toulouse. Zo ook voor de bekerfinale in Frankrijk (1 dag voor onze finale in de Kuip).
Er is voor hem best veel interesse uit heel Europa. Maandsalaris is bekend, en is niet echt hoog. Hij heeft erg goede statistieken als middenvelder.

Het zou mooi zijn als hij na al die jaren toch thuis zou komen.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage