Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Het niveau in de eerste helft was niet goed'

8 april 2023 23:24

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij kritisch op zijn ploeg. "De eerste helft was gewoon niet goed. We eindigden wel goed met een 4-0 uitslag", aldus Van Nistelrooij. "Je weet dat je met onze kwaliteiten een tegenstander in balbezit kapot kunt spelen. Dat gebeurde uiteindelijk, maar het niveau in de eerste helft was niet goed."

Van Nistelrooij was het niet eens met de opmerking dat PSV slap oogde. "Je eindigt uiteindelijk zoals je wil. Je wil winnen en je doelsaldo op orde krijgen. Met vier doelpunten verschil doe je dat ook en dan eindig je met een goed gevoel", zo gaf hij aan. "Natuurlijk is er de kanttekening dat je niet goed genoeg begon. Dat had met die scherpte te maken."

De trainer vond ook niet dat zijn ploeg te weinig initiatief nam. "Als je de tweede helft kijkt, dat had met intensiteit te maken. Dat was er in de eerste helft niet", zei hij daarover. "Je gaat dan met 1-0 de rust in, maar Excelsior had een paar momenten dat ze er uit konden komen. Dat was in de tweede helft niet het geval. Als je zo kan starten is dat natuurlijk beter, maar uiteindelijk ga je hier met een goed gevoel weg."




Tags

nistelrooij eindig espn excelsior intensiteit kanttekening scherpte slap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte