Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV sluit samenwerking met Jeonbuk Hyundai Motors

10 april 2023 14:22 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV sluit samenwerking met Jeonbuk Hyundai Motors; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat het een samenwerking heeft gesloten met Jeonbuk Hyundai Motors. Voormalig PSV'er Ji-Sung Park is directielid van de Zuid-Koreaanse club. Doel van de samenwerking is kennis overdragen op het gebied van de jeugdopleiding. Getalenteerde spelers van Jeonbuk komen later dit jaar naar Eindhoven om te trainen met de talenten van de PSV Academy, terwijl op korte termijn een delegatie van PSV van experts en trainers zal afreizen naar Zuid-Korea.

Meer op PSV.nl




Tags

jeonbuk hyundai motors academy delegatie directielid getalenteerde korea overdragen park sung

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
We hebben Gomes als ambassadeur in Brazilië. Maza en Salcido in Mexico. Beasley in de Verenigde Staten en Hutchinson in Canada. We werken samen met Cruzeiro, Chivas en Austin FC en nu dus ook weer met Jeonbuk Hyundai Motors. Kei gezellig allemaal, maar wat levert het nu feitelijk op vraag ik me vaak af.
+10/-0

 
1 jaar geleden
Dit soort "samenwerkingen" levert niet altijd direct wat op, zoals ieder jaar een goeie Koreaan erbij ofzo. Maar het kost ook niet veel, kennisuitwisseling. Het voordeel is, dat als er in die regio een keer een groot talent rondloopt, dat je dan waarschijnlijk wel op de eerste rij zit en toe kan happen.
Het duurt altijd even voordat een talent overal op de radar staat, als je de eerste bent heb je daar natuurlijk voordeel bij, als er 1x in de 15 jaar een Ji-Sung Park bij zit is het prima.
+3/-0

1 jaar geleden
Er was een periode dat ik dacht dat ze eindelijk een zeer goed netwerk hadden opgebouwd waar veel tijd en energie is was gestoken en dat was in Mexico. Op vliegvelden in het land zag je overal mensen in PSV shirts met oa de naam van Lozano. Ik weet niet wat er sinds die periode gebeurd is, maar het is akelig stil geworden en het lijkt er op dat onze sterke positie in Mexico alweer is afgebrokkeld. Dan ga je je toch afvragen: hoe is het mogelijk dat er zo weinig concreets uit al die internationale samenwerkingsverbanden komt en hoe kan het zijn dat het er sterk op lijkt dat we alweer naar de achtergrond zijn verwezen in een land met zo’n geweldige voetbalcultuur als Mexico?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Heb 18 dagen door Mexico gereisd (nu 2 weken terug) en heb inderdaad niet één PSV shirt gezien. Niet op de meest toeristische plekken geweest maar wel veel shirts van Spaanse en Engelse clubs gezien. Ik vraag me serieus af wat deze samenwerkingen allemaal opbrengen. Heb het idee dat ze alleen maar geld kosten
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoorde slot zeggen dat een gimenez bewust voor feyenoord(europa) koos. Ondanks dat hij in Mexico veel meer kon verdienen. Je zult daar ook geen shirts van feyenoord en ajax zien. Het is gewoon een etalage.

Het is anders toen record international van Mexico,guardado, nog hier speelde. Maar,met alle respect, de beasleys, maza's en salcido's maken geen indruk.
Helemaal niet wanneer de jeugd daar afvraagt, wat bereikt PSV de laatste jaren. Een achtste finale Europa league of voorronde CL is het in ieder geval niet...
+1/-1

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Alles kan wim.
Behalve wim kan.
+1/-0

1 jaar geleden
Allemaal leuk die samenwerkingen en er zullen heus wel voordelen uitkomen maar wanneer worden we nou weer eens kampioen?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage