Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Het belangrijkste is dat je wint'

16 april 2023 17:44

Ruud van Nistelrooij kreeg in gesprek met ESPN direct de vraag wat hij van het spel van zijn ploeg vond. "Het belangrijkste is dat je wint", aldus Van Nistelrooij. "Op kunstgras hebben we dit seizoen niet de meeste punten gehaald. Uitwedstrijden is ook lang een thema geweest, maar nu pak je tien punten uit de laatste vier wedstrijden. Dat zijn positieve punten, maar er zijn zeker ook dingen die beter kunnen en moeten."

Zeker over de tweede tegentreffer was de trainer niet te spreken. "Dat mag gewoon niet gebeuren. Je komt drie of vier keer in een duel. Dan moet je de scherpte hebben om daar in het duel te komen", zo gaf hij aan.

Joey Veerman had weer een hoofdrol binnen de ploeg. "Dit is zijn kwaliteit. Dat combineert hij de laatste maanden met betrouwbaar zijn op het middenveld en zijn man oppakken", zei Van Nistelrooij daarover. "Het vuile werk opknappen. Dat is allemaal prima."

Ook over het spel van Guus Til was hij te spreken. "Het is geweldig dat je hem in het team hebt. Hij brengt altijd honderd procent voor het team", reageerde hij daarop. "In het druk zetten, in het bal veroveren, in het schakelen. Hij is constant bezig. Hij heeft ook veel gevoel voor ruimte en maakt dan een wereldgoal met die volley. Ook als persoonlijkheid is hij een mooie kerel om in het team te hebben."




Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij espn joey opknappen scherpte thema til veerman vuile wereldgoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage