Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV kan komende zomer iets meer risico nemen op transfermarkt'

18 april 2023 16:18 - NRC.nl
Foto: Pro Shots

"PSV kan komende zomer iets meer risico nemen op transfermarkt"; image source: Pro Shots

PSV kan komende zomer 'iets meer risico' gaan nemen op de transfermarkt om een plek bij de eerste twee in de Eredivisie te krijgen. Dat geeft financieel directeur Jaap van Baar aan tegenover het NRC. "Alle Europese gelden zullen 30 tot 35 procent omhoog gaan", aldus Van Baar. "Dat nemen we wel mee in hoe we er volgend seizoen instaan als PSV."




Tags

baar eredivisie instaan nrc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
En dan hopen dat je een pareltje koopt.
Wel vertrouwen in Stewart.
+1/-0

1 jaar geleden
Geld is belangrijk omdat het betekent dat je kunt handelen. Maar zowel Ajax als Feyenoord gaan ook flink investeren, dus dat kun je tegen elkaar weg strepen. Dan speelt Feyenoord op zeker CL, wat een groot voordeel is voor hen. En Ajax heeft meer geld en kan meer salaris bieden. Het gaat dus aan komen op je scouting. Grote kans dat je in dezelfde vijver vist als de rest, maar ik hoop dat Stewart en co. ons kunnen verrassen.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Had ik ook niet anders verwacht na de verkoop van Gakpo en Madueke. Stewart, werk aan de winkel. Hopelijk kan jij wel serieuze versterkingen binnenhalen. Weet trouwens niet of deze uitspraken nu al wel zo handig zijn.
+2/-0

1 jaar geleden
50 miljoen voor Gakpo. 40 miljoen voor Madueke. 8,5 miljoen voor Doan. 37,5 miljoen voor Sangaré? Me dunkt dat we 'iets meer risico' gaan nemen. Desondanks denk ik dat het probleem niet onze selectie is, maar de man die het allemaal aanstuurt. 8 punten achter op een café elftal en verliezen van zowat alle degradatie kandidaten heeft weinig met de kwaliteit van de selectie te maken.
+7/-5

 
Een cafe elftal koerst niet af op meer dan 80 punten en is ook niet dicht bij een plek in de halve finale van de Europa League :denk
+7/-2

 
1 jaar geleden
Het punt dat gemaakt wordt is dat de spelers van dat team niet heel bijzonder zijn. Echter staat er een geweldig team met dank aan de technische leiding. Zodra Slot weg is uit Rotterdam. Stort daar het kaartenhuis ook meteen weer in elkaar. Beleidsmakers hebben nog steeds niet in de gaten dat de belangrijkste man bij een eredivisie club de trainer is. Investeer in een goede technische staf en dat levert je club gewoon geld op.
+7/-1

 
 
1 jaar geleden (gewijzigd)
@dekenner, Helemaal mee eens. @shevchenko overdrijft in dat hij Feyenoord een "cafe elftal" noemt, maar dat is meer een manier van schrijven en daar moet je niet letterlijk op reageren. Zo is het ook niet bedoelt.
Feyenoord heeft redelijke spelers maar Slot heeft er voor de 2e keer een vechtmachine van gemaakt. Iedereen krijgt een aantal taken die hij moet uitvoeren, en als al die acties bij elkaar passen dan krijg je een elftal dat als een team functioneert.
Hiddink had in 88 van PSV ook een team gemaakt dat zeer moeilijk te verslaan was, omdat alles op elkaar aansloot.
+4/-3

 
1 jaar geleden
Fijn dat jij mijn schrijfstijl begrijpt ;) Waar ik moeite mee heb: sommigen doen nu ineens alsof Feyenoord een elftal heeft met enkel topspelers. Begrijp me niet verkeerd, er zitten er een paar bij die voor eredivisie begrippen topniveau halen (Kokcü, Wieffer, Giménez) en de verdediging doet het ook goed. Zelfs de reservekeeper was een topper. Maar we moeten niet vergeten wat de verwachtingen van Feyenoord waren afgelopen zomer. Als ze het goed zouden doen zouden ze derde kunnen worden. Er waren maar weinig 'kenners' die dachten dat Feyenoord eerste of tweede zou worden. Met andere woorden, de spelers van Feyenoord hebben zich super goed ontwikkeld dit seizoen en spelen naar hun maximale vermogen.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Bedankt. En nu gaan kijken wat de directie na de slotdag gaat doen. De meeste fans zien eigenlijk geen spelsysteem in PSV, ik hoor het de analysten op de TV ook zeggen, dus de directie zou het ook moeten zien.
Van mij mag RvN als uithangbord van de club best blijven zitten in een soort managers-functie of zo, als er maar iemand anders komt die er op de training een zeer strak spelsysteem in slijpt en opstelling maakt die daarbij kloppen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Met cafe-voetballers als Kökcü en Wieffer als middenvelders,had PSV de lat vele malen hoger gelegd,nog afgezien van hun centrale defensieduo,oersterk en voor een habbekrats gescout en binnengehengeld.Zie ik bij ons niet zo snel gebeuren.....
+3/-0

 
1 jaar geleden
Wieffer is een gelukstreffer. Sterker nog, wanneer zerrouki gekomen was en Timber niet geblesseerd was geraakt moet ik nog zien of hij gespeeld zou hebben.

Los dat ik het met je post eens ben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat doet me nog steeds pijn om te lezen hoe makkelijk Doan is weggedaan. Dat is een speler die wat beweging in zo'n elftal kan brengen wat we nu missen.

En inderdaad flink verkocht, maar Feyenoord dus ook en die hebben wel flink teruggekocht.
+6/-0

1 jaar geleden
Een goede scouting en staf is veel belangrijker dan “meer investeren”.

Zie Feyenoord dit seizoen en wij zelf de afgelopen seizoenen… (voldoende geïnvesteerd zonder enig noemenswaardig resultaat).
+4/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens @rafl. De uitspraak "PSV kan komende zomer 'iets meer risico' gaan nemen op de transfermarkt om een plek bij de eerste twee in de Eredivisie te krijgen." is een dooddoener. Net alsof 'iets meer risico' waarschijnlijk tot een zichtbaar beter resultaat zal leiden bij aantrekken van spelers. Ik zou wat dat betreft van PSV liever horen "we proberen door beter gerichte scouting de selectie te verbeteren". Met dat laatste kun je je onderscheiden tov een Feyenoord en ajax, geld hebben die 2 net zo goed. Ik begin me langzaamaan zorgen te maken over waar de prioriteiten liggen en wiens stem als belangrijk en leidend wordt ervaren binnen de club.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad, de spijker op zijn kop wat mij betreft.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dooddoener> Iedereen probeert via een betere scouting betere spelers aan te trekken. AJAX, PSV, Feyenoord, AZ etc. proberen steeds hun scouting te verbeteren, maar dit wil nog niet zeggen dat elke aankoop een voltreffer is.
+1/-0

1 jaar geleden
Er is meer risico genomen door Gakpo te verkopen in de winter: Lagere transfersom voor Gakpo vs Mislopen van CL plek & kwijtraken van Simons (omdat we geen CL spelen).

Slechte risico management imo
+2/-0

1 jaar geleden
We hebben al zo vaak en zo veel gehoord vanuit PSV. Je moet gewoon een flinke zak geld hebben om wat te kunnen maar dan moet je wel de juiste spelers binnen zien te halen. PSV heeft ook geen trainers die spelers aanzienlijk beter maken zoals Feyenoord dat met Slot wel heeft. Kortom, Feyenoord heeft de beste trainer, Ajax het geld en PSV komt daarna.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Slot blijft ook geen 1,5 jaar meer bij Feyenoord, als hij al niet eerder weg is. Bij geen CL zal ook ajax de broekriem moeten aanhalen gezien het grote salarishuis en praktisch geen spelers meer die voor veel geld verkocht kunnen worden.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage