Transparent
Inloggen
Sluiten

'Drietal Italiaanse clubs toont interesse in Timo Baumgartl'

21 april 2023 09:26 - Calciomercato
Foto: Pro Shots

"Drietal Italiaanse clubs toont interesse in Timo Baumgartl"; image source: Pro Shots

Volgens Calciomercato hebben meerdere clubs uit Italië interesse getoond in Timo Baumgartl. De Duitse verdediger zou in beeld zijn bij Sassuolo, Udinese en Monza. Baumgartl heeft bij PSV nog een contract voor een jaar en is momenteel voor het tweede seizoen op rij verhuurd aan Union Berlin. Volgens het Italiaanse medium is de verwachting dat de Duitser 1,5 miljoen euro zou moeten kosten.

Meer op Calciomercato




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl berlin calciomercato monza sassuolo udinese union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat is een flinke afschrijving op zijn aankoopsom van 10M.
Aan de andere kant heeft hij bij ons niet het niveau kunnen aantikken wat er van hem verwacht werd.
Salaris zal ook meer dan gemiddeld zijn.

Misschien kan Earnie er nog iets meer uithalen, maar beter dan bij ons banken en dan transfervrij de deur uit.
+1/-0

1 jaar geleden
Miskoop toentertijd, evenals o.a. Bruma. Vooral door al die miskopen is PSV al jaren geen kampioen. Proberen te verkopen voor het maximale bedrag.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een miskoop inderdaad! Pijnlijk verlies maar het beste als die gaat denk ik
+1/-0

1 jaar geleden
Naar mijn mening is een verkoop voor 1.5 miljoen een grotere blunder dan de aankoop zelf. Hij heeft toch een tijdje behoorlijk meegespeeld in de Bundesliga. Als je hem op LCV zet en 48 keer per wedstrijd op zijn linkerbeen aanspeelt maakt hij uiteraard fouten. Maar nu we met Brantwaite en Boscagli twee linkspoten hebben en een matige Ramalho zou het geen kwaad kunnen het gewoon te proberen.

Er wordt hier wel vaak gefocust op het aankoopbeleid met Bruma en Baumi, maar andere clubs maken vooral het verschil met verkopen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het is al vaak zat geprobeerd met hem en hij heeft gewoon aangetoond het niveau niet aan te kunnen. Afscheid van nemen en iemand aantrekken die wel het niveau aankan in plaats van met deze rommel blijven aanmodderen.
+3/-0

Verlengen met een jaar want er zal toch wel een reden zijn dat ze hem willen en dat Union hem wel goed gebruikt, 1,5miljoen aan me dinges!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waarom zou je in hemelsnaam het contract willen verlengen van een speler die al heeft aangetoond het niveau niet aan te kunnen? Hoe eerder je van dit soort spelers verlost bent, hoe beter. Kan dat salaris ook worden gebruikt aan een speler die wel iets toevoegt.
+1/-0

 
Voegt ie niks toe in Duitsland? Wat zien de Italianen dan in hem? Vraag ik mijn eigen dan af, daar word per slot wel wat aan hem terugverdiend? Verlengt ie kan je ook nog eens wat meer voor hem vragen, blijf je ermee zitten kan je hem alsnog verhuren toch?
+1/-0

 
1 jaar geleden
In Duitsland voegt hij inderdaad niets toe. Begin van het seizoen natuurlijk een bpaar wedstrijden gemist vanwege die verschrikkelijke ziekte, maar sinds hij hersteld is komt hij amper in actie. Zeven wedstrijden en de meeste duels zit hij niet eens bij de wedstrijdselectie.

We hebben hier zelf twee seizoenen lang kunnen zien dat hij het niveau absoluut niet aan kan. Laten we alsjeblieft stoppen met die Luckassen-taferelen en niet steeds contracten blijven verlengen van spelers die het niveau niet aan kunnen in de hoop dat iemand ze wel wil kopen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage