Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen MVV

24 april 2023 21:57
Foto: Pro Shots

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen MVV; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond op PSV Campus De Herdgang onderuit gegaan. De thuiswedstrijd tegen MVV eindigde in een 0-1 nederlaag. De ploeg van Adil Ramzi kwam maar moeizaam tot kansen en zag halverwege de tweede helft Ruben van Bommel het uiteindelijk enige doelpunt van de wedstrijd spelen. De aanvaller van MVV speelde eerder zeven jaar in de jeugdopleiding van PSV, maar besloot in 2020 te vertrekken.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Comenencia, Seelt, Leysen, Tytens (82' Houben), Nassoh, Tielemans, Colyn (63' Van den Heuvel), Van Duiven, Fofana (46' Priske Flyger), Babadi




Discussieer mee op de forums


Tags

jong babadi bommel colyn comenencia duiven flyger fofana herdgang heuvel houben leysen nassoh peersman priske ramzi ruben seelt tielemans tytens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Terughalen die Ruben, lijkt me een ruwe diamant.
+1/-0

1 jaar geleden
Met aanvallers als Babadi, van Duiven en Fofana verwacht je aanvallend toch meer van dit JPSV. Een gelijkspel zou meer recht doen aan de wedstrijd omdat beide teams niet veel grote kansen kregen. De klasse van van Bommel geeft dan de doorslag in het het voordeel van MVV. De kans dat Ruben voor PSV kiest is erg klein. Bij JPSV heeft hij weinig meer te leren en voor PSV1 komt hij nog tekort.Veel respect voor de jeugd van AZ die met overmacht de jeugd CL als enige Nederlandse club winnen. Daar doen ze in de jeugdopleiding goed werk zeker met die club uit Amsterdam in de buurt die veel aantrekkingskracht op jeugdspelers heeft.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Of je haalt hem en verhuurt hem voor 1-2 jaar aan een ED team. Houdt hij zich daar staande, kun je hem bij het eerste halen. Zo niet, kun je hem voor een bescheiden bedrag verkopen. Hij is gratis en laat goede dingen zien. Als je al eens een speler uit de KKD wil oppikken, moet je hier beginnen. Plus dat de naam (als speler) altijd nog een glimlach op mijn gezicht tovert. Een Van Bommel in een PSV shirt!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij is niet gratis.Hij tekent een nieuw contract bij MVV zodat die club ook nog iets aan een transfer verdient.Heel loyaal naar MVV toe.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage