Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verdediger Lukas Willen op de radar van PSV'

25 april 2023 10:50 - Het Nieuwsblad
Foto: Pro Shots

"Verdediger Lukas Willen op de radar van PSV"; image source: Pro Shots

Volgens het Belgische Het Nieuwsblad is Lukas Willen in beeld bij PSV. Scouts van de club zouden inmiddels al meerdere keren de 20-jarige centrale verdediger zijn komen bekijken. Volgens Het Nieuwsblad wil Zulte Waregem de verdediger echter niet laten gaan. Zijn contract bij de Belgische club loopt tot de zomer van 2024.

Willen is dit seizoen doorgebroken bij Zulte Waregem, dat afgelopen weekend wel degradeerde uit de Jupiler Pro League. Ondanks dat Willen zijn eerste doelpunt op het hoogste niveau maakte, werd in eigen huis van Cercle Brugge verloren.

Meer op Het Nieuwsblad




Tags

lukas nieuwsblad radar waregem zulte brugge cercle jupiler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ken deze speler niet dus laat me graag verrassen maar een 20 jarig talent zie ik niet meteen de kar gaan trekken. Misschien een eventuele aankoop voor op de langere termijn.
In ieder geval wel positief dat PSV aan de verdediging gaat sleutelen. Is ook hard nodig. Sambo terughalen lijkt me ook een goed idee. Heeft inmiddels veel speelminuten en heeft zich goed ontwikkeld bij Sparta.
+1/-0

1 jaar geleden
Centrale verdediger van een degradant in België. Kijk het kan theoretisch gezien dat hij continu met 10 hansworsten op het veld staat en zelf een topper is, maar echt goed klinkt het natuurlijk niet.
+1/-0

1 jaar geleden
Sowieso fakenews dit. PSV heeft helemaal geen scouts volgens de kenners hier, dus dan kunnen ze hem ook niet bekeken hebben.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Geen kwalitatief goede scouts, dus dan klinkt het juist heel aannemelijk. ;)
+1/-0

Kweet nie, maar kunnen we Teze niet op zijn bewezen plek gebruiken ip van hem te verkrachten als back? Of investeren in een echte bewezen cv .
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte