Transparent
Inloggen
Sluiten

'Timo Baumgartl vertrekt komende zomer vrijwel zeker bij PSV'

25 april 2023 13:49 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Timo Baumgartl vertrekt komende zomer vrijwel zeker bij PSV"; image source: Pro Shots

Timo Baumgartl lijkt komende zomer definitief te vertrekken bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De verdediger is momenteel verhuurd aan Union Berlin en de Duitse club heeft een optie tot koop weten te bedingen. De kans is zeer klein dat deze gelicht gaat worden, maar meerdere clubs hebben al belangstelling getoond.

Zijn vorige keer VfB Stuttgaart heeft al geïnformeerd, terwijl ook meerdere clubs uit Italië interesse hebben. Zelf hoopt Baumgartl in Duitsland te blijven voetballen.

Volgend seizoen bij PSV spelen lijkt niet te gebeuren. De club ziet voor de verdediger geen sportieve toekomst in het Philips Stadion, terwijl Baumgartl zelf ook graag iets anders wil. De verwachting is dat hij voor ongeveer 2 miljoen euro mag vertrekken.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl bedingen berlin duitsland stuttgaart union vfb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Was cynisch bedoeld, ik wist inderdaad dat het 10-12 miljoen was..ik had misschien het iets wat cynischer moeten verwoorden :P
+1/-0

 
1 jaar geleden
Was ook cynisch bedoeld van mijn kant ;)

On topic, blijft toch knap hoe we spelers waar interesse in is, het zware prijskaartje van 20% vd aanschafwaarde aanhangen (met uiteraard het verweer dat deze speler zwaar op de begroting drukt..)
+2/-0

 
Zegt vooral alles over de aanschafwaarde. Kan me al niet voorstellen dat iemand hier nu 2 miljoen voor wil gaan betalen.
+1/-0

1 jaar geleden
Een 26-jarige (net) met ruime Bundesligaervaring. Kleine minpuntjes met ziekteverleden en te hoog salaris, maar twee miljoen is alsnog een koopje, mits hij zelf meewerkt.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Pas in 7 wedstrijden meegedaan (ook vanwege zijn ziekte/herstel) en ze draaien bovenin mee. Lijkt me niet dat die gaan gokken op Baumgartl, als hij nu al amper de kans krijgt.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een vreselijk nieuws!

Baumgartl was iedere euro aankoopsom en salaris dubbel en dwars waard.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Valt nog in het niet bij de 23 miljoen die ajax voor Bassey betaalde.
+2/-0

 
1 jaar geleden
En de 100 miljoen die ManUtd heeft betaald voor Trantony 🤪
+2/-0

1 jaar geleden
Ach ja het geld is toch allang afgeschreven. belangrijker is dat de oorzaak dat deze jongen bij ons onder contract is gekomen weg is. Meneertje flopsport mentaliteit en meneertje miskoop staan buiten de deur en dat is de aller grootste winst dit seizoen. We kunnen vanaf hier enkel weer groeien. Stel je eens voor dat we volgend jaar weer een rechtsback in de selectie hebben en het seizoen beginnen met twee spitsen? Is al 2 jaar niet gebeurt.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte