Transparent
Inloggen
Sluiten

'Heracles hoopt op huur van Jason van Duiven'

26 april 2023 16:43 - Tubantia
Foto: Pro Shots

"Heracles hoopt op huur van Jason van Duiven"; image source: Pro Shots

Heracles Almelo hoopt komend seizoen te kunnen beschikken over Jason van Duiven. Volgens Ralph Blijlevens van de Tubantia zet de waarschijnlijke promovendus in een huurdeal. De spits is zelf geboren in Almelo en speelde van 2015 tot 2018 in de gezamelijke jeugdopleiding van Heracles en FC Twente. Heracles kan aanstaande vrijdag de promotie definitief veiligstellen als het in eigen huis notabene van Jong PSV weet te winnen.

Van Duiven heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2025. Eerder deze maand gaf hij in een interview met het Eindhovens Dagblad nog aan dat het zijn voorkeur heeft om ook komend seizoen bij PSV te spelen.




Tags

heracles duiven jason almelo huur blijlevens gezamelijke huurdeal jong promotie promovendus ralph twente veiligstellen waarschijnlijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Zou dat een win-win situatie vinden, mits hij uiteraard veel speelt! Jaartje daar lopen, oud/vertrouwd en dan met bagage terug komen omdat luuk misschien tegen die tijd wel bankzitter word….
+1/-0

1 jaar geleden
Zijn er nou echt zo veel spelers die doorgebroken zijn nadat ze verhuurd zijn geweest of zijn er minstens net zo veel die doorbreken door gewoon bij de selectie te blijven en hun kans af te wachten?
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien eerst handig om zijn contract te verlengen. Wel beter voor zijn ontwikkeling om voor een club uit de ere divisie te spelen. Harde voorwaarde dus dat Heracles gaat promoveren.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Daar kan PSV zelf voor zorgen vrijdag, maar anders is het ook al redelijk zeker.

Overigens is het wel snel na een jaartje senioren, maar wat goed is komt snel. Het is dan wel knokken voor speelminuten.
+1/-0

JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
Kan beter bij PSV blijven en hier voor zijn kans gaat, anders vrees ik voor Piroe of erger nog Huntelaar achtige taferelen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zie het zeker zitten dat Van Duiven bij een ED team minuten maakt en zich daar kan laten zien. Maar zolang Heracles nog op plastic speelt, weet ik niet of dat de juiste plek voor een talent is. Zie ik hem liever naar een NEC, Fortuna of Go Ahead Eagles gaan, met echt gras.
+2/-0

1 jaar geleden
Zoals hij nu gaat verdient hij een stap omhoog, maar dqn moet hij wel doorgroeien. Bij PSV 1 zie ik dat niet gebeuren, te weinig speeltijd.dus, jong PSV of verhuur en contractverlenging.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage