Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Als je thuis met 3-0 wint, zou ik het lekker zo laten'

27 april 2023 13:43

Als het aan Joey Veerman ligt, hanteert PSV in de bekerfinale dezelfde speelstijl als het afgelopen week in de competitie tegen Ajax deed. "Als je thuis met 3-0 wint, zou ik het lekker zo laten", aldus een lachende Veerman in gesprek met ESPN. "Het is verder niet aan mij om iets over Ajax te zeggen. Wij weten dat we heel goed kunnen voetballen en wij weten ook dat het er soms niet goed uit komt tegen de op papier iets mindere ploegen. Als je kijkt naar de topwedstrijden hebben we toch wel laten zien dat we een goede ploeg hebben."

Gevraagd wordt aan Veerman wat het zegt dat het in toppers wel gaat. "Op een of andere manier kunnen we ons meer opladen voor topwedstrijden dan de kleinere wedstrijden en dat is natuurlijk niet goed", zo geeft hij aan. "Ik kan natuurlijk niet voor anderen spreken, maar als ik voor mezelf spreek denk je bij thuiswedstrijden tegen de mindere clubs op papier dat we er snel overheen moeten. Bij topwedstrijden weet je dat je honderd procent gefocust moet blijven."

Volgens de middenvelder gebeurt dat onbewust. "Wij weten ook dondersgoed dat als wij verliezen bij Cambuur en een paar weken later tegen Groningen met 3-1 achterstaan bij de rust dat dat totaal niet kan", zegt hij daarover. "De focus was er toen ook gewoon honderd procent, maar op een of andere manier lukte het gewoon niet toen."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey achterstaan bekerfinale cambuur dondersgoed espn groningen hanteert onbewust speelstijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage