Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit in Almelo, Heracles promoveert naar Eredivisie

28 april 2023 21:51
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit in Almelo, Heracles promoveert naar Eredivisie; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie onderuit gegaan. Heracles Almelo was in eigen huis met 3-0 te sterk. De ploeg van Adil Ramzi wist wel tot enkele kansen te komen, maar dat was niet genoeg om op het kunstgras een resultaat te pakken. Met Jenson Seelt en Fedde Leysen stonden twee spelers in de basis die eerder op de dag nog getraind hadden met de A-selectie.

Door de overwinning is ook Heracles verzekerd van promotie naar de Eredivisie. Mede door een bizar einde van de competitie degradeerden de Almeloërs via de play-offs, maar net zoals PEC Zwolle keren ook zij na een jaar alweer terug op het hoogste niveau.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Comenencia, Seelt, Leysen, Jimenez (72' Dams), Colyn, Tielemans (61' Van den Heuvel), Nassoh, Priske Flyger (61' Houben), Van Duiven, Babadi (72' Geerts)




Discussieer mee op de forums


Tags

heracles jong almelo eredivisie leysen seelt almeloers babadi bizar colyn comenencia dams degradeerden duiven fedde flyger geerts heuvel houben jenson jimenez nassoh pec priske promotie ramzi schiks tielemans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
13 maanden geleden
Was te verwachten, soort van kampioens wedstrijd in Almelo, ze zijn er volgend jaar weer bij👍🙏, zelf hoop ik dat Heracles misschien zich meld voor een paar pareltjes van ons, zodat die minuten kunnen maken op hoogste niveau…. Van Duiven, Tielemans, Nassoh, Babadi?!
+1/-0

13 maanden geleden
Ik heb niets tegen Heracles behalve dat plastic veld.Gelukkig vanaf 2025 geen plastic meer in de ED.Ik vraag me af hoeveel spelers van JPSV het eerste halen.Verdedigers in elk geval niet.Er werd weer matig verdedigd tegen Heracles.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.