Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Niveau was niet om over naar huis te schrijven, maar dat maakt voor ons geen reet uit'

30 april 2023 22:15
Foto: Pro Shots

Joey Veerman: "Niveau was niet om over naar huis te schrijven, maar dat maakt voor ons geen reet uit"; image source: Pro Shots

Joey Veerman kreeg in gesprek met ESPN direct de vraag of hij zich kon voorstellen dat hij in één seizoen vier keer van Ajax had gewonnen. "De Johan Cruijff Schaal hebben we zeer terecht gewonnen, de uitwedstrijd tegen Ajax was ook terecht en die 3-0 van vorige week was niet geflatteerd. Vandaag was het meer een vechtwedstrijd, maar ik ben blij dat die onze kant op valt", aldus Veerman. "Het niveau was niet om over naar huis te schrijven, maar dat maakt voor ons geen reet uit."

Gevraagd werd aan de middenvelder wat voor seizoen PSV heeft gespeeld als het nu ook de tweede plaats nog pakt. "De beker is gewoon een heel mooie prijs", zo gaf hij aan. "Ik zei tegen Drommel ook al dat je niet weet wat er door je heen gaat als die penalty er in gaat en je wint. Al sla je me dood, ik heb geen idee waar ik naar toe ben gerend. Dit zijn gewoon mooie dingen. Je kan dan niet zeggen dat een seizoen mislukt is."

Veerman was het eens met de kritiek op het gedrag van de spelers op het veld. "Iedereen zal wel zeggen dat het erbij hoort, maar het was gewoon heel kinderachtig", zei hij daarover. "Iedere keer die elkaar in de haren vliegt, elkaar een duwtje in de rug geeft als er al een overtreding is gemaakt bij het weglopen. Ik hou er niet van. Dan zal iedereen wel zeggen dat ik een mooi weer voetballer ben, maar het is gewoon heel vervelend. Ook van onze kant. Wij deden het in de eerste helft ook. Ik zei ook al in de rust dat we er niks mee bereikten en zij dit juist wilden. In de tweede helft hebben we dat iets minder gedaan en scoren we ook."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey reet bereikten dood drommel espn geflatteerd gerend kinderachtig sla vechtwedstrijd weglopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage