Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeert naar komst van Ramiz Zerrouki'

5 mei 2023 08:44 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV informeert naar komst van Ramiz Zerrouki"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ramiz Zerrouki in beeld is bij PSV. De international van Algerije zou een opvolger kunnen zijn van Ibrahim Sangaré of Érick Gutiérrez, die beiden lijken te vertrekken uit Eindhoven. PSV heeft al geïnformeerd bij FC Twente naar de mogelijkheden. Omdat er momenteel nog geen concrete interesse is voor Sangaré of Gutiérrez lijkt de club nog niet door te willen pakken.

Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord daarom nog de beste papieren om Zerrouki vast te leggen. Zij probeerden de afgelopen twee transferperiodes ook al om de middenvelder vast te leggen en zijn nu concreet in gesprek over een transfer.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

zerrouki ramiz gutierrez informeert sangare telegraaf algerije feyenoord transferperiodes twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Ben benieuwd waar zo'n jongen voor zou kiezen als hij zowel naar PSV als Feyenoord kan. Natuurlijk Feyenoord speelt Champions League (waarschijnlijk 6x op de broek, maar dat terzijde). Kijk je naar de afgelopen 10 of 25 jaar dan heeft PSV veel meer te bieden. Maar zo'n keuze maak je natuurlijk ook op gevoel. Wel interessant, want tot een jaar geleden was deze keuze een no brainer en dat hebben we aan onszelf te danken.
+2/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Het zal vooral aan Steward, Brands en van Nistelrooy de taak zijn om dit soort jongens ervan te overtuigen dat we het dieptepunt bereikt hebben en weer de aansluiting willen gaan halen met de Europese subtop. De mooie woorden van de afgelopen 7 jaar bleken loos en zonder enige inhoud. In de basis zouden wij boven Feyenoord moeten staan qua faciliteiten en financiële mogelijkheden, qua prestaties staan we op een kantelpunt. Feyenoord speelt CL en haalt aansprekende Europese resultaten, wij kunnen daar sportief weinig tegenover zetten. De tweede plaatsen van de afgelopen jaren hebben ook geen rendement gehad in de voorrondes CL. Echter moeten we, zeker nu de falende beleidsmakers zijn vertrokken, in staat zijn om weer een goed en vooral gebalanceerd PSV 1 neer te zetten dat nationaal om de titel kan spelen en Europees ook een rol van betekenis kan spelen met kwalificatie CL en minimaal een 3e plaats in de poule. Ik heb er vertrouwen in dat de basis bij PSV goed genoeg is om dat komend jaar te realiseren, mits Steward een schot in de roos blijkt. Ik verwacht dat Brands ook nog wel wat netwerk heeft dat hij kan gebruiken.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Welke van de stewards van PSV bedoel je? Het zijn er nog al wat namelijk.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Nou, wel een stuk minder tegenwoordig volgens de NOS
+1/-0

 
12 maanden geleden
Je was er snel bij zeg, dacht dat ik hem al redelijk snel had aangepast
+1/-0

 
12 maanden geleden
Het staat er anders nog steeds, twee keer zelfs.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Oh het is met een T, lekker boeiend. Ik had in eerste instantie Stewards geschreven en gecorrigeerd. Voor een D of T ga ik geen moeite doen, de meeste hier zullen wel begrijpen wie er bedoeld wordt, en de rest boeit me niet zo.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage