Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong Speler van de Maand in Eredivisie

5 mei 2023 18:16 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Luuk de Jong Speler van de Maand in Eredivisie; image source: Pro Shots

De Eredivisie CV heeft bekend gemaakt dat Luuk de Jong is uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Eredivisie. Op basis van statistieken van StatsPerform en stemmen van fans tijdens iedere KPN Man of the Match verkiezing bleek de aanvoerder van PSV de beste te zijn in april. Het is dit seizoen al de vijfde keer dat een PSV'er wordt uitgeroepen tot Speler van de Maand. Cody Gakpo en Xavi Simons kregen beiden twee keer de bijbehorende prijs.

Logischerwijs staat De Jong ook in het Elftal van de Maand. Daarin is hij niet de enige PSV'er, want ook Guus Til heeft daarin een plek gekregen.

Meer op Eredivisie CV




Discussieer mee op de forums


Tags

eredivisie jong cody gakpo kpn match simons statsperform til xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden
En dat voor iemand die ‘er niets meer van kan’.
+5/-0

 
13 maanden geleden
Dat zegt natuurlijk niks, want een café elftal wordt nu kampioen :ja
+1/-0

13 maanden geleden
Luuk is altijd de gebeten hond als het even minder loopt, maar voor PSV begrippen is het natuurlijk een gouden spits. Met het hoofd altijd levensgevaarlijk en een echte winnaar pure sang. Van mij mag hij nog wel even door, zeker als het allemaal eens wat soepeler gaat lopen in het elftal kun je hem veel vaker in stelling brengen.
+2/-0

13 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb weleens kritiek op Luuk, maar 6 goals en een assist in die 4 wedstrijden is natuurlijk bijzonder goed. Terecht dat hij die prijs krijgt.
+1/-0

13 maanden geleden
Ik heb weer aardig wat gesprongen in april ;)
+1/-0

 
12 maanden geleden
Klein niet perse, gezet wel ;)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte