Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'Je moet gewoon de credits geven aan PSV'

6 mei 2023 21:50

Sparta-trainer Maurice Steijn was na afloop lovend over PSV. "We waren gewoon niet bij machte om het PSV moeilijk te maken. We hebben het wel heel lang gedaan, maar we krijgen ongelukkig een goal tegen. We waren gewoon niet goed genoeg en dan moet je de credits geven aan PSV, die gewoon heel volwassen heeft gespeeld", aldus Steijn. "Ze maken een doelpunt als het er bij ons niet goed uit ziet. Daarna ga je met opportunisme wel iets brengen, maar over de hele wedstrijd hebben we terecht verloren."

Gevraagd werd aan Steijn hoe dat kon. "Dat is gewoon het verschil tussen PSV en Sparta", zo gaf hij aan. "Als Sparta zijnde kunnen wij van de topploegen winnen, maar dan moeten die topploegen een mindere dag hebben en moet je boven jezelf uitstijgen. Dat was vandaag beide niet het geval. Wij stegen niet boven onszelf uit en PSV was zelf honderd procent bij de les. Dan is het gewoon een terechte nederlaag."




Tags

steijn credits maurice sparta topploegen les machte opportunisme stegen uitstijgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage