Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV verrast met zege tegen PEC Zwolle

8 mei 2023 21:55
Foto: Pro Shots

Jong PSV verrast met zege tegen PEC Zwolle; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie een knappe overwinning weten te behalen. Op PSV Campus De Herdgang werd PEC Zwolle met 3-1 verslagen. Jason van Duiven, Livano Comenencia en Simon Colyn maakten de doelpunten voor de ploeg van Adil Ramzi. Voor Comenencia was het zijn eerste treffer in het betaald voetbal.

De score voor Jong PSV had bovendien nog hoger uit kunnen vallen omdat in de eerste helft twee doelpunten werden afgekeurd. In de slotfase ontsnapte de ploeg toen PEC Zwolle twee keer de paal raakte, waarna in blessuretijd het duel uiteindelijk werd beslist.

Opstelling Jong PSV: Steur, Comenencia, Seelt, Van de Blaak, Leysen, Colyn, Nassoh, Tielemans, Van Duiven, Fofana (57' Priske Flyger), Sealy (86' Dams)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong pec comenencia colyn duiven blaak dams flyger fofana herdgang jason leysen livano nassoh priske ramzi sealy seelt simon steur tielemans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Net terug van de Herdgang waar ik onder het genot van een paar gele rakkers een lekkere overwinning heb gezien.Ondanks dat Seelt in eigen doel kopte speelde hij een sterke wedstrijd.Vergeleken met Heracles is FCZ heel kwetsbaar achterin.Laten veel ruimte en het is dat JPSV er niet van profiteerde anders had de uitslag hoger kunnen uitvallen.In de slotfase had JPSV weer geluk met 2 schoten op de paal.Er zaten trouwens heel wat kindermeppers uit Zwolle op de tribune.De burgemeester kan een verbod op FCZ supporters uitvaardigen maar als die niet gehandhaafd wordt heeft het geen enkele nut.Ik had er verder weinig last van dus mij boeit het niet.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik vind Seelt juist wekelijks blunder op blunder stapelen achterin, gisteren niet uitgezonderd. Grote bron van onrust en weet altijd dusdanig ballen verkeerd te raken zodat ze voor de voeten van tegenstander belanden en gevaarlijke kans opleveren. Alleen zijn gestalte is imposant zijn verdedigen verre van
+1/-0

 
12 maanden geleden
Als ik tussen jullie in ga zitten, kunnen we de naam van Seelt vervangen voor die van Obispo.
En dus niet goed genoeg
+1/-0

 
12 maanden geleden
Wat het voetenwerk betreft heb je wel een punt maar wat betreft koppen is hij onklopbaar. Hopelijk kan hij zijn voetenwerk nog verbeteren.
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Dit team heeft een leuke groep met spelers. Van Duiven doet het heel goed, Tielemans speelde ok, evenals Comenencia. Qua techniek heeft Nassoh veel leuks in huis alleen nog niet heel effectief. Steur had een paar goede reddingen. Hoewel logisch na zo'n lange blessure, maar Fofana zou eigenlijk een Fabio Silva rol moeten kunnen vervullen met veel dynamiek en afjagen maar speelde erg voorzichtig en statisch. In mijn ogen is Seelt geen bron van onrust en speelde een degelijke partij. Zou een optie zijn om net als Sambo een verhuurtraject in te gaan volgend jaar. Sommige spelers hebben het ook niet maar zij halen het niveau niet super omlaag. Wel zaak een doorselectie te maken
+0/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage