Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maximiliano Romero en Timo Baumgartl mogen definitief vertrekken bij PSV'

10 mei 2023 11:11 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Maximiliano Romero en Timo Baumgartl mogen definitief vertrekken bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Maximiliano Romero en Timo Baumgartl komende zomer definitief mogen vertrekken bij PSV. Voor Romero is geen toekomst meer in Eindhoven. Vanwege blessures kwam hij bij PSV nauwelijks in actie, terwijl zijn rendement nu hij verhuurd is aan het Argentijnse Racing Club ook matig is. Racing Club zou hem graag willen houden, maar hun financiële mogelijkheden zijn beperkt. PSV wil echter wel een transfersom ontvangen voor de spits.

Ook Baumgartl is momenteel op huurbasis elders actief. Hij is voor het tweede seizoen op rij verhuurd aan Union Berlin, waar hij sinds hij weer is hersteld van teelbalkanker maar zelden in actie komt. De Duitse ploeg heeft inmiddels laten weten dat de koopoptie niet gelicht zal gaan worden. Ook voor hem wil PSV nog enkele miljoenen ontvangen.

Huurlingen Shurandy Sambo en Yorbe Vertessen keren in principe wel weer terug bij PSV, al is er voor Vertessen veel belangstelling uit het buitenland.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl romero maximiliano vertessen berlin huurlingen sambo teelbalkanker union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Geen PSV niveau. Natuurlijk erg jammer dat deze aankopen nu voor een appel en ei verkocht gaan worden. De eventuele "winst" op Sangare is hiermee bijna geheel verdampt. Hopelijk kan er met de verkoop van Gakpo en Madueke nu eens kwaliteit aangekocht worden en plaatst PSV zich eens voor de CL. Ben erg benieuwd in welke vijvers Steward gaat vissen.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Dat zal in de praktijk wel meevallen, aangezien de afschrijving op Baumi en Maxi al grotendeels in de boeken staat na 4 en 5 jaar onder contract.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Ohhhh dan is het niet zo erg om bijna € 20 mio af te schrijven, is al inde boeken verwerkt.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Hij heeft toch gewon volkomen gelijk in wat hij schrijft? De transfersommen van Baumgartl en Romero zijn de afgelopen jaren al grotendeels afgeschreven, dus de transfersom die je krijgt voor Sangaré zal helemaal niet geheel gaan verdampen.
+4/-0

12 maanden geleden
Eeuwig zonde dat Romero het niet gehaald heeft. In die korte tijd, toch een goede indruk op me gemaakt. Persoonlijk zou ik zijn contract verlengen en het nog een jaar proberen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Is dat sarcastisch? Het is juist verbazingwekkend dat hij nog altijd onder contract staat en PSV haar verlies niet al een paar seizoenen geleden heeft genomen. Had veel extra kosten gescheeld. Het principe van sunk costs lijkt niet helemaal duidelijk bij de directie. Was al jaren geleden duidelijk dat Romero veeeeeel te vaak en langdurig geblesseerd is. Scout voortaan maar op bikkels die niet kapot te trappen zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage