Transparent
Inloggen
Sluiten

'Xavi Simons stapt over naar andere zaakwaarnemer'

12 mei 2023 20:18 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Xavi Simons stapt over naar andere zaakwaarnemer"; image source: Pro Shots

Xavi Simons heeft een nieuwe zaakwaarnemer. Het makelaarskantoor Doubled heeft in een reactie tegenover het Eindhovens Dagblad bevestigt dat zij voortaan de zakelijke belangen van Simons behartigen. PSV is al langere tijd in gesprek met de international om zijn contract open te breken en vooral de clausule in zijn contract te verwijderen. Vanwege een clausule in zijn verbintenis zou hij komende zomer voor 12 miljoen euro kunnen terugkeren naar Paris Saint-Germain.

Bij PSV is de overtuiging er steeds geweest dat Simons nog minimaal één jaar in Eindhoven actief zal zijn. Gesprekken met het oude management van de middenvelder over een nieuw contract zouden goed zijn verlopen, maar een akkoord was nog niet bereikt. Wat de gevolgen zijn van de overstap van Simons naar Doubled voor de kansen op een langer verblijf is nog onbekend.




Tags

simons xavi doubled verwijderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Ik hoop dat het niet tot het einde van de transfer periode spannend blijft of Xavi bij ons blijft. Hopelijk blijft hij bij ons of wordt hij anders voor een absurd bedrag aan een andere club dan PSG verkocht vóór 1 juli.
+1/-0

12 maanden geleden
Als je hem op zijn woord neemt dan zou het zomaar kunnen dat hij de voorronde CL afwacht …
+1/-0

12 maanden geleden
Ik denk dat ie echt graag CL speelt en de voorrondes gaat afwachten. Maar ik laat me graag verrassen, die jongen trekt het elftal op alle manierem omhoog: acties, doelpunten, lef, het afjagen en zelfs duelkracht
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage