Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onnodig onderuit tegen TOP Oss

12 mei 2023 22:01
Foto: Pro Shots

Jong PSV onnodig onderuit tegen TOP Oss; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond onnodig onderuit gegaan in de Keuken Kampioen Divisie. Het uitduel tegen provinciegenoot TOP Oss eindigde in een 1-0 nederlaag. De ploeg van Adil Ramzi kreeg een reeks aan goede kansen, maar wist die niet om te zetten in een of meerdere doelpunten. Slap verdedigen aan de kant van Jong PSV werd halverwege de eerste helft juist genadeloos afgestraft en dat betekende uiteindelijk een verliespartij.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Comenencia, Seelt, Van de Blaak, Leysen (72' Tytens), Colyn, Nassoh, Tielemans, Priske Flyger (62' Jimenez), Van Duiven, Sealy (86' Houben)




Tags

jong oss betekende blaak colyn comenencia duiven flyger houben jimenez leysen nassoh peersman priske provinciegenoot ramzi sealy seelt slap tielemans tytens verliespartij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Van PEC winnen om vervolgens van Top te verliezen. Gemakzucht overkomt JPSV wel vaker en heeft toch met mentaliteit te maken.
+1/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Hoe kom je erbij dat het gemakzucht of iets mentaal is?
+1/-0

12 maanden geleden
Ramzi gaf na een nederlaag tegen Dordrecht al eens aan dat er na een goede prestatie er gemakzucht bij JPSV insluipt.Dat heeft volgens mij met mentaliteit te maken.Winnen van kampioenskandidaat Pec en daarna verliezen van een club die 9 wedstrijden op rij niet gewonnen had.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Dan ga je nu puur af van de uitslag die op Teletekst verschijnt. Veel te makkelijk om die conclusie alleen op basis van de uitslag te gaan te trekken.
+1/-0

12 maanden geleden
Ramzi geeft zelf aan dat er na een goede prestatie gemakzucht bij de spelers ontstaat.Dit zijn dus de woorden van de trainer die ik onderschrijf.Ik ga regelmatig op de Herdgang naar jong kijken en dan valt op dat ze bv van W2,Pec en de Graafschap winnen maar even makkelijk van Top met 0-3 verliezen.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Nogmaals: je gaat nu puur op de uitslag af. Op basis daarvan kun je helemaal niet zeggen dat het met gemakzucht te maken heeft.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage