Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'Er zijn nu nog twee finales te gaan'

14 mei 2023 22:57

Xavi Simons was het in gesprek met ESPN eens dat de zege tegen Fortuna Sittard heel belangrijk was. "We moesten gewoon winnen. Er zijn nu nog twee finales te gaan", aldus Simons. "De wedstrijd liep zeker niet lekker, maar je weet dat je vanzelf kansen gaat creëren. Die moet je er dan inschieten."

Gevraagd werd waarom het bij PSV zo lang duurde. "Zij speelden heel erg compact in de tweede helft. Wij probeerden het de hele tijd, maar het lukte steeds niet", zo gaf hij aan. "Je weet dat het in zulke wedstrijden gaat om kleine momenten of kleine acties. Die moet je er dan inschieten. Zo is het gegaan en uiteindelijk hebben we gewonnen."

De eerste helft liep het bij PSV niet. "We begonnen heel slap aan de wedstrijd. Er zijn nog twee finales te gaan en dan mag je niet zo slap beginnen. Dat weten wij ook", zei hij daarop. "Wij kijken altijd kritisch naar onszelf en volgende week zullen we het zeker beter gaan doen."




Tags

simons xavi inschieten slap compact espn fortuna

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte