Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ibrahim Sangaré ook in beeld bij Paris Saint-Germain'

16 mei 2023 16:34 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ibrahim Sangaré ook in beeld bij Paris Saint-Germain"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat Ibrahim Sangaré in beeld is bij Paris Saint-Germain. PSV wil daarbij vasthouden aan de clausule in het contract van de middenvelder, waarin staat dat Sangaré voor 37,5 miljoen euro mag vertrekken. Volgens VI is het echter maar de vraag of clubs dit willen betalen voor de Ivoriaan.

Het Franse Sports Zone meldde eerder al dat Sangaré zelf al persoonlijk akkoord zou zijn met PSG. Onderhandelingen met PSV over een transfer zouden echter zeer moeizaam verlopen, omdat PSV alleen wil praten indien PSG geen gebruik maakt van de clausule in het contract van Xavi Simons. Daarnaast was Earnest Stewart ook niet te spreken over de houding van technisch directeur Luís Campos afgelopen winter toen geprobeerd werd om Johan Bakayoko te kopen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sangare psg bakayoko campos earnest ivoriaan simons stewart xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Daar gaan we weer. In heel Europa is het nu bekend dat wij spelers voor een snicker verkopen. Voor Sangare moet je toch die 37 miljoen kunnen krijgen?!!
+5/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Maar er was toch helemaal geen clausule met PSG? Raar verhaal.

Lijkt me ook raar als een transfer van Sangaré invloed zou hebben op afspraken die met Simons zijn gemaakt.

Is daadwerkelijk door PSV gecommuniceerd dat die clausule van Simons relevant is voor een transfer van Sangaré of is dat slechts speculatie?

Logisch vind ik het in ieder geval niet.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Als PSG 37,5 miljoen wil betalen dan kunnen ze hem kopen. Als ze minder willen betalen zullen ze met PSV in gesprek moeten. Kan toch dat PSV heeft gezegd dat ze de transferprijs van Sangaré enkel willen laten zaken als PSG af ziet van de clausule van die Simons heeft met PSG?
+1/-0

12 maanden geleden
Simpel,37.5 mln betalen of hij blijft in Eindhoven.
+2/-0

12 maanden geleden
Poot eens stijf houden. Er komen waarschijnlijk nog wel andere vermogende Engelse clubs die wel die €37 mio willen betalen. Anders lekker nog een jaartje PSV, zeker nu waarschijnlijk Guti ook vertrekt.
+1/-0

12 maanden geleden
Is flink meer waard dan 37,5 miljoen. Echt een zeldzame speler. Zeer sterk in balverovering, maar net zo goed in balvastheid en techniek. Minimaal de prijs in clausule eisen.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Helemaal mee eens. Sangaré heeft bepaalde specifieke kwaliteiten die bijna uniek zijn in Europa. Mega sterk in ziekenhuisballen, ijzersterk in de duels en vrijwel niet van de bal te pakken.

Passing en schot zijn inderdaad verbeterpunten, anders had hij al lang niet meer bij ons gespeeld.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Goed bekeken klopt jou analyse, goed bekeken dan hè, heel goed bekeken dus;-)
+1/-0

12 maanden geleden
Paris mag Sangare voor 37,5 mio als eerste aankopen (mits speler ook wil) en afzien van Xavi. Dat is de enig juiste deal.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Als die 37,5 miljoen gewoon een clausule is in het contract van Sangaré dan kunnen ze die gewoon lichten, heeft PSV wat Xavi betreft niks te eisen.
+1/-0

12 maanden geleden
Volgens veel zogenaamde 'kenners' op tv kon Sangaré er geen klote van. Stelletje nitwits.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Dat is het probleem in Nederland. Daarin wordt alleen gekeken wat er iemand met een bal kan, niet zonder een bal.

Je kan hier onderhand beter ernstig ziek zijn dan dat je een controlerende middenvelder bent.
+2/-0

 
12 maanden geleden
In de media komt of PSV niet aan bod of komt PSV negatief aan bod. Positieve geluiden over PSV hoor of lees je niet of nauwelijks. En dat geldt niet alleen voor dat Inside-programma wat soms best amusant kan zij, maar dat geldt ook voor de serieuze media. In de NOS-voetbalpodcast na de competitiewedstrijd PSV - Ajax is negen minuten alleen over Ajax gepraat, de naam PSV kwam in die podcast werd één keer benoemd toen Arno Vermeulen zei dat ze over de wedstrijd PSV - Ajax gingen praten (en later werd de pet van Ruud van Nistelrooij nog ff belachelijk gemaakt). Een week later na de bekerwinst van PSV was de teneur niet veel positiever voor PSV. En natuurlijk kan en moet het bij PSV allemaal veel beter, maar je wint wel vier keer in één seizoen van Ajax, pakt de JC-schaal en de beker en hebt een grote kans om tweede te worden (zonder hulp van Zeist). Daarentegen is elke nuance ver te zoeken als ze het over F'oord hebben. De positiviteit die je dan over je heen gestort krijgt raakt echt kant nog wal.
+2/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Dat inside progr kan best door de beugel zolang het niet over voetbal gaat.
Was sarcastisch bedoeld aangezien ik dat hele programma in geen enkele zin mag.
+1/-2

 
12 maanden geleden
Ik vind Inside een walgelijk programma waar een paar personen die zichzelf heel grappig vinden mensen beledigen en kapot proberen te maken zonder een kans op weerwoord van die mensen. En o wee, als ze zelf bekritiseerd worden, nee dat mag niet en willen ze zelfs stoppen met dat programma.
+4/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Idd @tammy, het gaat altijd over ajax. Vorige week heb ik het eens in de gaten gehouden toen het ajax-az was bij StudioVoetbal. Feyenoord was bijna kampioen, PSV won, (de waarschijnlijke nr 1 en 2) en AZ doet het uitstekend in Europa. Maar, het ging eventjes over ajax, maar toen iets later toch nog even iets over Brobbey gezegd werd, werd het meteen aangegrepen om het 15(!) minuten alleen over ajax te hebben over de trainer, "hoe is het toch mogelijk dat het niet goed gaat bij ajax", etcetc. Ik vind het vreemd dat dit allemaal zo maar kan, het is geen ajax-tv, maar een publieke omroep. Bij Inside wordt PSV alleen maar belachelijk gemaakt, "die Sangaré kan er werkelijk helemaal niets van". Bespottelijk allemaal!
+2/-0

12 maanden geleden
Voor 30milj Sangarè hebben en nooit meer met een woord over Xavi hebben.
+1/-0

12 maanden geleden
De miljoenen gaan hier weer rond alsof het niks is.
37,5 miljoen. Wat een geld weer.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Vind ik ook ja, en als je dat kan vangen voor Sanka moe je dat snel regelen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage