Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Fred Rutten vertrekt na dit seizoen bij PSV

24 mei 2023 16:22
Foto: Pro Shots

Ook Fred Rutten vertrekt na dit seizoen bij PSV; image source: Pro Shots

Na dit seizoen zal ook Fred Rutten gaan vertrekken bij PSV. Dat bevestigde algemeen directeur Marcel Brands op de persconferentie van woensdag. Rutten werd begin dit seizoen aangesteld als assistent-trainer van Ruud van Nistelrooij, maar heeft enige tijd al laten weten dat hij zou gaan stoppen. Fysieke problemen zouden hiervoor mede de aanleiding zijn.

Onder Guus Hiddink was Rutten ook al vier jaar assistent, terwijl hij ook bijna drie jaar hoofdtrainer is geweest van PSV. Aankomende zondag zal Rutten als eindverantwoordelijke op de bank zitten bij PSV na het opstappen van Van Nistelrooij.
Tags

rutten nistelrooij brands eindverantwoordelijke hiddink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ook dit is iets wat je best pas na het weekend had kunnen zeggen...
+4/-0

1 jaar geleden
We zijn inmiddels het Vitesse van brabant geworden :\(
+1/-0

1 jaar geleden
Zo, dat kan er nog wel bij. Dit allemaal met nog maar één wedstrijd te gaan Pffff. Gehele technische staf weg. Had deze berichtgeving niet een week kunnen wachten ?? Nu maar afwachten wie er allemaal gaan komen. Hopelijk nu een ervaren trainer desnoods een buitenlander. Geen onervaren PSV iconen meer in het diepe gooien.
+3/-0

1 jaar geleden
Volgens VI heeft een van de zaakwaarnemers gelekt naar de Telegraaf. Naar de redenen hiervoor is het gissen. Wat wilde hij/zij ermee bereiken. Koren op de molen voor de Telegraaf.
+3/-0

1 jaar geleden
Ok, we hebben dus een muitende selectie die het onderling ook niet eens zijn (zie reactie Xavi). En dan plaatsen we nu een assistent voor de groep van wie al bekend is gemaakt dat hij stopt. heeft hij nog wel enig overwcht dan ? (is maar de vraag of Rutten ooit overwicht heeft, maar dat ter zijde). Goed, veel anderen liggen er niet voor het oprapen (Faber? Ramzi? Lucius?) Maar het lijkt me sowieso niet slim om nu al naar buiten te brengen dat Rutten ook wegggaat ondanks vertrek Ruud.

En hij vertrekt vanwege fysieke ongemakken ?? Hij ging toch vertrekken omdat hij niet meer met Ruud door 1 deur zou kunnen, daar is de ellende mee begonnen.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Iemand anders binnen 4 dagen naar voren schuiven is denk ik een nog vreemdere zet.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Er is blijkbaar verdeeldheid binnen de selectie / TS. Door een van de betrokkenen nu naar voren te schuiven lijk je een kant te kiezen. Daarom is het misschien beter een neutraal iemand voor de groep te zetten die met een schone lei begint.

Het is maar voor 1 week. een nieuw spelsysteem krijg je er toch niet in. Onze spelers zijn op zich ervaren genoeg om te weten wat ze moeten doen.

Maar goed, ik weet dus ook niet precies wat er speelt. Wie de spelers waren die klaagden, wat de klachten precies waren en namens wie ze spraken. Nogmaals, Xavi lijkt bijvoorbeeld helemaal niet blij met de gang van zaken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik kan me daar wel in vinden, maar vlak voor een cruciale wedstrijd zonder herkansing iemand voor de groep zetten die de spelers totaal niet kent vergroot niet je kans op winnen denk ik.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
We moeten ook niet al te dramatisch doen over het vertrek van RvN. Hoort nu eenmaal bij het leerproces van een beginnende trainer. Het overkwam een grootheid als van Basten en van Bommel ook. Bommel is nu een succesvol trainer van Antwerpen en Marco is nu een gewaardeerd analist. Met Ruud komt het ook wel goed. Zulke zaken zijn nu eenmaal inherent aan het werken in de voetballerij. Hopelijk zetten Rutten en Ooijer Zondag een logische opstelling neer. Het schokeffect kan ook positief uitpakken.
+5/-2

 
mastertouch (geschorst)
1 jaar geleden
Iedereen gaf geen stuiver voor de kansen van psv tegen az. Dus dit kan nog niet eens zo verkeerd uitpakken. Ik zou zeggen boscagli en Gutierrez erin. Sangare doorschuiven naar de positie van Veerman, Til en brantwait eruit en gaan met die banaan.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Braintwaith eruit? Ik mag toch hopen dat je Ramahlo verkeerd hebt gespeld. Want wat is die toch een bron van chaos en paniek achterin week in week uit. Gewoon met boscagli en gerrit spelen, ook al heb je dan 2 linksbenige centraal staan.
+2/-0

 
mastertouch (geschorst)
1 jaar geleden
Klopt dat Ramalho de bal niet goed raakte en dat is ook wat continu gezegd en geroepen wordt. Maar een hele dikke maar. Verdedigen doe je met het hele team. Als je de situatie terughaalt zie je dat Ramalho zijn eigen tegenstander los moet laten om te proberen in te grijpen. Kijk je iets verder terug dan zie je simons en veerman verzaken in de omschakeling. Van Aanholt en brantwait zijn nergens te bekennen. Het is heel makkelijk om naar de persoon te wijzen die de laatste fout maakt, maar de grootste fout is dat het organisatorisch niet goed staat. Waardoor je iedere keer dat soort situaties krijgt op het veld. Ookal zet je van dijk op de plek van ramalho neer. Als de organisatie zoveel zwakke plekken heeft gaat ook van dijk dat niet dichtlopen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Misschien af en toe een Hoofdletter?
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi