Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'PSV zit voor altijd in mijn hart'

27 mei 2023 01:12 - Ruud van Nistelrooij
Foto: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij: "PSV zit voor altijd in mijn hart"; image source: Pro Shots

Via zijn social media kanalen heeft Ruud van Nistelrooij zelf gereageerd op zijn vertrek bij PSV. Voor de clubicoon was het het ultieme om hoofdtrainer te worden van PSV. ". Prijzen winnen voor deze prachtige club met geweldige supporters. Bedankt voor jullie nooit aflatende steun overal waar we speelden", aldus Van Nistelrooij. "PSV zit voor altijd in mijn hart en ik zal de club en het team altijd blijven steunen. "
Tags

nistelrooij aflatende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden
Kijk, een groot sportman pakt het zo aan. Hopelijk krijgt hij over een paar jaar een nieuwe en eerlijke kans en zijn die passanten die hem dit kunstje hebben geflikt verdwenen. Dat zijn personen die de titel 'clubheld' noot zullen gaan verdienen. Een titel die Ruud al dubbel en dwars heeft verdiend.
+3/-0

 
13 maanden geleden
Ik vind het ook een goede zaak dat Ruud op een nette manier van PSV afscheid gaat nemen.
Maar ik heb niet het idee dat ze hem een kunstje hebben geflikt.
Ik zit zelf al een half jaar met verbazing naar het spel van PSV te kijken, en ik zie bij de mede supporters vaak ook dat ze geen spelpatronen zien. Ook bij de pers en analisten hoor ik niemand zeggen dat ze echt het werk van een trainer in PSV kunnen zien.
+4/-0

 
13 maanden geleden
Je hebt gelijk wat betreft die lijn. Maar bij welke trainer hebben wij, supporters, voor het laatst een lijn gezien waar we dan ook nog tevreden mee waren? En welk wisselbeleid vonden wij logisch? Niet bij Schmidt, niet bij Van Bommel, niet bij Cocu, niet bij..... Ik ben bang dat we bij Guus uitkomen. En da's alweer 17 jaar geleden. Erg verwend zijn we eigenlijk niet de laatste tijden.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Schmidt deed het gewoon goed en heb zijn wissels juist wel vrijwel altijd begrepen.
+2/-0

13 maanden geleden
Keurige reactie.
Het ga je goed Ruud, voor altijd icoon.

Heel benieuwd hoe zijn trainerscarriere verder gaat verlopen...
+3/-0

13 maanden geleden
Ruud moet verder gaan met het pad dat hij voor zichzelf allang had ingeslagen. Van Jong naar PSV 1 is een te grote stap, blijkt maar weer. Tegen beter weten in hoop je toch op dat wonder, maar ook de selectie was voor het zoveelste jaar op rij niet compleet en niet top. Ik denk niet dat Ruud deze wedstrijd ooit had kunnen winnen. Ik hoop hem volgend seizoen in de eredivisie te zien, meer ervaring opdoen, goed presteren en zijn club goed verzorgd voetbal kan laten spelen. Dan moet de deur voor een eerlijke kans bij PSV altijd open staan. Maar Ruud zal zelf ook aan moeten tonen te groeien naar een toptrainer. Voor altijd een held van de club en hoop hem ooit terug te zien hier. Ruud is een winnaar pur sang.
+2/-0

13 maanden geleden
En jij in het onze !
+1/-0

12 maanden geleden
Het ga je goed Ruud. Hopelijk kan je nu de ervaring op doen die je al had willen hebben voordat je bij het eerste begon. Laat je niet meer verleiden tot domme beslissingen door types alla Brands. Mocht je je over een aantal seizoenen bewezen hebben en een team op minimaal Eredivisie niveau een aantal seizoenen boven verwachting hebt laten presteren, dan zie ik je graag nog terug komen.

En Brands, mocht je dit lezen, flik dat gewoon niet meer en denk voortaan na. Coachen is een ervarings vak en PSV hoort een topclub te zijn.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman