Transparent
Inloggen
Sluiten

'Langer verblijf Jarrad Branthwaite lijkt uitgesloten'

27 mei 2023 01:15 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Langer verblijf Jarrad Branthwaite lijkt uitgesloten"; image source: Pro Shots

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Jarrad Branthwaite na dit seizoen ook bij PSV actief zal zijn. Het Eindhovens Dagblad meldt dat Everton nog altijd inzet op een forse transfersom. De Engelse club wil minstens 12 miljoen pond ontvangen, omgerekend bijna 14 miljoen euro. Voor PSV is dat bedrag te veel en daarom wordt er in de komende periode gekeken naar alternatieven.

De enige mogelijkheid voor PSV om Branthwaite te houden lijkt om hem nog een seizoen te huren, maar het is niet aannemelijk dat de club dat zal doen. Earnest Stewart gaf eerder in een interview al aan dat PSV transferwaarde wil creëren en huurspelers alleen als noodoplossingen te zien aan het eind van een transferperiode.

Meer op ED.nl




Tags

branthwaite jarrad earnest everton noodoplossingen onwaarschijnlijk stewart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden (gewijzigd)
Jammer, maar gewoon verder kijken. Die Engelse clubs zijn allemaal geen knip voor de neus waard. Willen onze spelers voor een appel en een ei en denken zelf dat ze goud in handen hebben. Kijk naar clubs als Chelsea en ManUtd. Smijten met geld en worden niet eens kampioen. En ik ben nooit vergeten op wat voor een rotte manier Angelino bij ons is weggekaapt, om daarna uiteindelijk in de Bundesliga te belanden. O,o, wat wilde ManShity hem graag terug hebben toen hij bij ons goed stond te spelen. Helaas zijn we geworden tot een club die moet buigen en nederig moet zijn omdat er anders geen spelers meer komen, maar ik schijt op dat Engelse voetbal. Zij hebben al zoveel landelijke competities in Europa kapot gemaakt. Bah.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Tja, die PL clubs smijten allemaal met geld, dus dat een paar van die clubs dan “niet eens kampioen worden” is natuurlijk niet zo raar. Het is ook niet raar dat als ze veel te hoge bedragen betalen, ze ook te hoge bedragen vragen voor de spelers die ze kwijt willen. Maar alleen andere PL clubs zullen zulke bedragen kunnen en willen betalen dus als die niet komen maakt PSV een prima kans om met een lager bod alsnog Brantwaithe binnen te halen.
En dan dat dramatische verhaal over de Engelse clubs andere competities kapot maken: ze betalen teveel voor spelers die ze halen, dat zou juist een investering moeten zijn voor andere competities. Dat er vervolgens met dat geld weinig goeds gedaan wordt kun je hen niet verwijten naar is falend beleid van alle andere clubs in Europa
+2/-0

12 maanden geleden
"Earnest Stewart gaf eerder in een interview al aan dat PSV transferwaarde wil creëren en huurspelers alleen als noodoplossingen te zien aan het eind van een transferperiode."

Staat genoteerd. Worden we dan ein-de-lijk verstandig?
Ik hoop alleen niet dat we aan het einde van de transferperiode nog moeten uitleggen wat de betekenis van het woord noodoplossing is.
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Ja hoor en we gaan weer minimaal aan verdedigers besteden maar straks wel 10mln voor Pepi..
+1/-1

 
12 maanden geleden
En die conclusie trek je al omdat ze in Branthwaite niet de een na duurste speler uit de clubgeschiedenis zien?
+1/-0

 
12 maanden geleden
Als je op die manier beredeneert dan kun sowieso weinig goede spelers halen, enkel op goed geluk.
Wat je vorig jaar, 5 jaar geleden of 10 jaar geleden voor 14miljoen kon kopen is niet te vergelijken met wat die spelers nu kosten. Zie bijvoorbeeld de prijzen van Gakpo en Madueke in vergelijking met Memphis Depay..
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
12 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
Herhaalt zich ieder jaar toch dat in de verdediging nooit goed wordt geïnvesteerd op baumgartl na, zeg alleen dat het patroon zich lijkt te herhalen.
+1/-0

12 maanden geleden
Als de vraagprijs daalt naar 10miljoen dan nemen ze hem echt wel over. De transfermarkt is nog niet eens open, dus nu al zeggen dat je hem over gaat nemen is ronduit dom!
+1/-0

12 maanden geleden
Hoop in ieder geval dat komende zomer de verdediging wel een keer serieus genomen wordt. Al jaren een zeer groot probleem hier.
+1/-0

12 maanden geleden
13,5 miljoen is wel te veel voor Branthwaite daarvoor is hij niet constant genoeg. Jammer dat Boscagli niet te kans krijgt is wel een goede opbouwer van achteruit en dat missen wij nu net.
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Jammer, nog jong met potentie echter 13 mio of meer is wel erg gortig voor PSV. (In Engeland een fooitje) Indien te halen voor 9 /10 mio doen. Wat is er vandaag de dag voor minder te halen ? Aan hem weet je tenminste wat je hebt. Geen topper maar een gedegen speler voor PSV met waarschijnlijk tzt een hogere verkoopwaarde.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Als je ziet dat Baumgartl toen voor 9 miljoen of zo gehaald werd
+1/-0

12 maanden geleden
Er lopen gelukkig nog wel meer goede verdedigers rond op deze planeet.
+1/-0

12 maanden geleden
Voor een paar miljoen minder zou ik het wel aandurven, al vind ik hem (en eigenlijk bijna iedereen) wat minder de laatste tijd. Een betere speler ga je niet voor 10 miljoen opleiden, zeker niet aangezien je er tientallen op moet leiden voordat er één goed genoeg blijkt te zijn.

Hij is nog altijd maar 20 jaar en verdedigers hebben doorgaans juist ervaring nodig. Met beide benen goed, goede inspeelpass. Ik zeg doen, maar wel goed om nog af te dingen wat af te dingen valt.
+1/-0

12 maanden geleden
Als Branthwaite deze ontwikkeling doorzet is hij over een paar jaar minimaal hetzelfde waard als waarvoor PSV hem nu kan kopen.Branthwaite is een engelse homegrown player voor wie engelse clubs best een paar miljoen meer willen betalen.Als Madueke geen engelsman was geweest had Chelsea er geen 35-40 miljoen voor betaald denk ik.
Dus volgens mij is het kopen van Branthwaite voor een bedrag van 10-15 miljoen een aanvaardbaar risico.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage