Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in gesprek met Shurandy Sambo over nieuw contract'

27 mei 2023 12:18 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV in gesprek met Shurandy Sambo over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV met het management van Shurandy Sambo in gesprek is over een nieuw contract. De rechtsback is momenteel verhuurd aan Sparta en zal komende zomer weer terugkeren in Eindhoven. Mogelijk mist Sambo de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen omdat hij in de voorselectie zit van Jong Oranje voor het EK Onder 21 van komende zomer. In maart maakte hij zijn debuut voor Jong Oranje en stond direct twee duels in de basis.

Het huidige contract van Sambo loopt over een jaar af, maar hij kan voor twee jaar extra bijtekenen. Clubs uit Engeland, Frankrijk en Duitsland hebben zich ook bij het management van de verdediger gemeld.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo jong oranje bijtekenen duitsland engeland frankrijk sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
goed nieuws! ontwikkelt zich prima bij Sparta, kan weleens een goede speler worden voor PSV, als is dat altijd nog even afwachten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage