Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Onder 18 verslaat Ajax na strafschoppen en pakt landstitel

27 mei 2023 16:46
Foto: Pro Shots

PSV Onder 18 verslaat Ajax na strafschoppen en pakt landstitel; image source: Pro Shots

PSV Onder 18 heeft zaterdagmiddag de algehele landstitel weten te veroveren. Op PSV Campus De Herdgang werd na strafschoppen gewonnen van Ajax. De ploeg van Theo Lucius leek naast de titel te grijpen toen Ajax in de 89ste minuut de 0-1 maakte, maar door een geweldige goal van Julian Kwaaitaal werd een verlenging afgedwongen.

Strafschoppen moesten uiteindelijk voor de beslissing zorgen. Doelman Kjell Peersman wist er twee te keren, waarna Renzo Tytens PSV naar de titel schoot.




Tags

landstitel titel afgedwongen herdgang julian kwaaitaal lucius peersman renzo tytens verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Terecht, vrijwel de gehele wedstrijd de dominerende partij met een een aantal behoorlijke kansen (en onbegrijpelijke niet gegeven penalty).
+3/-0

11 maanden geleden
Over 90 min toch wel de betere,lekker boys.
+2/-0

11 maanden geleden
Is Theo Lucius jeugdtrainer? Wow
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ja en als je hem hoort schreeuwen langs de kant dan hoor je er totaal niet aan af dat het om Lucius gaat (positief) ;)
+2/-0

 
11 maanden geleden
Lucius doet het goed. Ik denk ook dat hij een goede zou zijn bij de techniek staf van het eerste elftal. Laat niet zo met zich sollen
+1/-0

11 maanden geleden
Toch altijd lekker, dit soort berichten. En nu ? Huldiging op het Stadhuisplein? Iets wat voor die dames uit die hoofdstad niet gegund wordt. Wat een lachertje is dat. En nu hoor je trutje Halsema niet. Waarom slaat ze nu niet met haar vuist op tafel? Waardeloos wijf en waardeloze burgemeester. Die hele stad is trouwens waardeloos.
+1/-6

 
11 maanden geleden
Sorry maar ik heb het er prima naar mijn zin.
En vandaag heerlijk in het zonnetje online de strafschoppenserie gekeken op het voetbalpleintje met allemaal Ajax supportertjes (minus die van mij 😉).
+3/-0

11 maanden geleden
Altijd lekker tegen ajaks kampioen worden. Prima prestatie. Mag PSV U18 nu volgend seizoen aan de jeugd CL meedoen? Zou mooi zijn.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ja.

Als de hoofdmacht de groepsfase van de CL haalt, zal PSV O18 (of eigenlijk O19 Europees) in de groepsfase van de Youth League uitkomen. Als PSV de groepsfase niet haalt, zal PSV O18 in het Champions Path uitkomen waarin ze het in twee knock-out rondes moeten opnemen tegen andere teams die in hun land kampioen zijn in de O18. Als ze die twee rondes overleven stromen ze na de winter in in het hoofdtoernooi van de Youth League, net zoals AZ dit jaar.
+1/-0

11 maanden geleden
Mooi, gefeliciteerd boys
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje