Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax concreet geïnteresseerd in Fábio Silva'

29 mei 2023 13:35 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax concreet geïnteresseerd in Fábio Silva"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Ajax concreet in de markt is voor Fábio Silva. De Amsterdammers hebben al contact opgenomen met Wolverhampton Wanderers om te kijken onder welke mogelijkheden de Portugese spits gehuurd kan worden. Mogelijk zal deze huurdeal ook een optie tot koop bevatten. De 20-jarige spits zal na dit seizoen vertrekken bij PSV.

Silva werd in januari op huurbasis overgenomen van de Wolves nadat hij het eerste half jaar van dit seizoen voor het Belgische Anderlecht speelde. Een langer verblijf bleek niet mogelijk omdat hij qua transfersom te duur is en PSV niet nogmaals wil gaan huren.

Meer op ED.nl




Tags

silva fabio anderlecht huurdeal wanderers wolverhampton wolves

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden (gewijzigd)
Haha prachtig die Ajax, wellicht willen ze ook Baumgartl huren.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Na Bergwijn opnieuw een speler die voornamelijk diepgang nodig heeft. Een dominant Ajax, vaak diep op de helft van de tegenstanders heeft niets aan zulke spelers toch?
+6/-0

 
11 maanden geleden
Je zou bijna denken dat er iets achter zit
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dan willen ze natuurlijk ook RvN…
+1/-0

11 maanden geleden
Willen ze Xavi paaien soms?
+1/-0

11 maanden geleden
Waar zijn die geweldige Ajax spitsen uit hun befaamde en "fantastische" jeugd dan? Als dit is waar die nieuwe technisch directeur op uit komt dan hoop ik dat die man daar blijft :D :D :D
+3/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Fábio Silva kan beter bij PSV blijven en niet naar de blaaskaken in Amsterdam gaan.
VWHWI: "PSV legt zich nog niet neer bij een vertrek van Fábio Silva. De club gaat deze week in gesprek met de vader van de spits, zo weet journalist Mounir Boualin van FCUpdate. Dan worden de mogelijkheden besproken om het verblijf van Silva te verlengen, maar dat wordt een zware opgave." Bron: https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/05/vader-van-silva-gaat-in-gesprek-met-psv-forse-concurrentie-voor-ajaxlink
EDIT: "Het management van Silva bevestigt dat hij in principe vertrekt en ook PSV heeft aangegeven een andere keuze te willen maken voor de aanval, omdat de club transferwaarde wil kweken. Er is geen gesprek over gepland in deze week." Aldus Rik Elfrink op Twitter
+2/-0

 
11 maanden geleden
Journalist en FCUpdate in 1 zin? Wat een schijtwereld.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dit is nu volgens mij al de derde keer in vijf dagen tijd dat exclusief nieuws van deze 'journalist' dus totale onzin blijkt te zijn.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Een acteur en parttime rapper met een figurantenrol in de kaskraker Pizza Maffia
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Als hij minimaal 15 miljoen moet kosten zou ik niet treuren als hij naar ajax gaat. Hij heeft als je eerlijk bent geen grote indruk gemaakt hier in een half jaar, en dan lijkt het me geen geweldige investering. Hij ging voorop in de strijd, maar technisch en tactisch hield het niet over.
+5/-2

 
11 maanden geleden
Helemaal mee eens, een hele fijne speler omdat hij simpelweg altijd inzet toont, maar echt (nog) niet goed genoeg, zelfs niet voor de NL top.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Niet helemaal eens. Naast inzet heeft ie ook een goed oog voor de ruimte en niet mss doelpunten en assists, maar wel veel aanvallen betrokken die weinige tijd die ie mocht spelen. En die penal voor de beker tegen Ajax verraadt echt wel klasse. Ik had hem graag erbij gehouden
+1/-0

11 maanden geleden
Wat verrassend, niet dus. Trouwens waar is hun zo geprezen jeugd opleiding ? PSV wint tenminste een internationaal jeugd toernooi. Wordt een leuke, hete transfer window. Iedereen zit bijna in dezelfde vijver te vissen. Heeft een club in een speler interesse, hebben ineens meerdere Ned clubs interesse in dezelfde speler. Lachen..
+1/-0

11 maanden geleden
Straks wordt Fred Rutten nog hun nieuwe hoofdtrainer.
+2/-1

 
11 maanden geleden
Of Ruud van Nistelrooy, or Mark van Bommel? Kan alle kanten op nu
+1/-0

11 maanden geleden
Geloof er niks van.
Is een "rommel spits". Beetje, let wel, beetje, vergelijkbaar met ocampos.
Geloof daarom niet dat ze die fout nog eens maken.

Overigens ben ik er niet rouwig om wanneer wij niet nog jaar fabio hebben.
Ik keek graag naar hem, maar dan meer als rommelaar, die wat energie bracht.
Ik hoop dat de standaard volgend seizoen omhoog gaat.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage