Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Cruijff Schaal verplaatst naar 4 augustus

1 juni 2023 16:16
Foto: Pro Shots

Johan Cruijff Schaal verplaatst naar 4 augustus; image source: Pro Shots

De wedstrijd om de 27ste editie van de Johan Cruijff Schaal tussen landskampioen Feyenoord en TOTO KNVB Bekerwinnaar PSV wordt verplaatst van zondag 6 augustus naar vrijdag 4 augustus (20.00 uur). Op die manier kunnen de Eindhovenaren zich optimaal voorbereiden op de heenwedstrijd van de derde voorronde in de Champions League.

Vorig jaar diende PSV ook al een verzoek in om de wedstrijd op vrijdagavond al te spelen vanwege de Europese verplichtingen. Hoewel de KNVB hier zelf voor open stond, wilden de gemeente Amsterdam, de Johan Cruijff ArenA en tv-zender ESPN niet meewerken omdat het verzoek pas kort voor de wedstrijd werd ingediend.
Tags

knvb arena editie espn feyenoord gemeente heenwedstrijd voorbereiden voorronde zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Nu kan het wel ineens.
Reden voor de knvb,mits ze echt belang hechten in het Nederlandse voetbal om voortaan de arena,stad amsterdam en espn links te laten liggen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Niet meteen naar anderen wijzen, was vooral de eigen schuld van PSV, omdat ze vorig jaar het verzoek zo achterlijk laat indienden. Maar gelukkig is ervan geleerd. Iedereen blij :-)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vorigbjaar kon PSV niet eerder omdat dat datum van de Europese wedstijd noet 100% bekend was. Toenndat wel was, diende PSV een uur later het verzoek al in. PSV deed het al eerder met 2 data als optie, maar toen zei de KNVB dat ze een definitieve datum wilden hebben.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Is dat zo? Heb je een bron hiervoor? Want ik kan dit online zo gauw nergens vinden. Als dat waar is ben ik blij dat de KNVB dat beleid dan veranderd heeft.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat zei PSV, dat ze af wilde wachten wanneer de wedstrijd was, maar dat boeit toch geen zak. Of het nou op dinsdag of woensdag is, het is altijd handiger om een of meerdere dagen extra te hebben. Was gewoon een slecht excuus.
+1/-0

 
1 jaar geleden
- Vooraf was wel bekend dat het een dinsdag kon worden.
- Vooraf was wel bekend dat bij verplaatsingen de lokale driehoek altijd het laatste woord hebben.
- Clubs vinden het doorgaans moeilijk eigen fouten toe te geven.

Positief dat ons PSV dit nu wel tijdig geregeld heeft.
+1/-0

1 jaar geleden
Netjes, goede actie! Leerpuntje van vorig jaar goed opgevolgd :)
+2/-0

1 jaar geleden
Als je het verzoek maar op tijd indient dan denkt de KNVB wel mee.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko blind brobbey chuba connor doeki evenepoel feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst